BLAZE S.T.E.M. Experience

3.295,00
(excl. BTW)
3.986,95
(incl. BTW)
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Lengte 600 cm
Breedte 400 cm
Hoogte 300 cm
Stroomverbruik: 5x 1100watt (230V)

Omschrijving

De Blaze en de Monsterwielen S.T.E.M. Experience is een uniek kinder evenement!

Ontdek alles over Science, Technology, Engineering en Mathematics tijdens de Blaze en de Monsterwielen S.T.E.M. Experience.  Blaze en de Monsterwielen is een serie op de populaire kinderzender Nickelodeon en gaat over een jongen genaamd AJ en zijn super monstertruck Blaze. Samen beleven ze allerlei avonturen. Met behulp van hun vriendjes en wetenschappelijke kennis, vecht het dynamische duo dagelijks tegen hun aartsvijand Crusher en zijn gemene hulpjes. De S.T.E.M. Experience is uitermate geschikt als kinder evenement voor in een winkelcentrum, tijdens een (kinder)festival maar kan ook prima worden ingezet op scholen. De activiteiten van deze wetenschappelijke experience kunnen ook los worden geboekt. Bekijk hiervoor het overzicht met alle Nickelodoen activiteiten.

Je huurt de Blaze S.T.E.M. Experience inclusief
- Blaze en de Monsterwielen springkussen
- S.T.E.M. Verf Centrifuges
- S.T.E.M. Garage Challenge
- S.T.E.M. Werveldwind Cabine
- S.T.E.M. Air Challenge
- Enthousiaste begeleiding.
- Op/afbouwen van de activiteiten.

*Standaard huur je deze activiteit op basis van 4 aaneengesloten uren. Langer huren? Neem contact met ons op!

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van de Blaze S.T.E.M. Experience. Wij adviseren je om de locatie, waar je de attracties en activiteiten wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attracties en activiteiten niet passen of beschadigd raken tijdens het gebruik. De Blaze S.T.E.M. Experience maakt gebruik van twee vrije stroomgroepen welke door de huurder verzorgd dienen te worden.

Compleet verzorgd Nickelodeon evenement

Op het moment dat je de Blaze en de Monsterwielen S.T.E.M. Experience bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties en activiteiten op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Alle activiteiten zijn voorzien van de verplichte veiligheidscertificaten en worden volgens een streng protocool onderhouden. Hiermee garanderen wij je uitsluitend de allerbeste kwaliteit en uitstraling op uw evenement.

Officiële partner van Nickelodeon

Attractieverhuur YP-Events is exclusief event partner van Nickleodeon. Je huurt bij ons dus uitsluitend de originele Nickelodeon attracties en activiteiten. Ook voor het boeken van Nickelodeon karakters voor meet & greets kun je bij ons terecht. Hiervoor werken wij samen met Van Hoorne Entertainment. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden met Nickelodeon voor jouw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of bekijk de Nickelodeon activiteiten die je direct kunt boeken op onze website.

Professionele leverancier voor kinder evenementen

Wij zijn al 15 jaar leverancier van professionele attracties en activiteiten voor de meest uiteenlopende (kinder) evenementen. Wat in 2005 begon met het verhuren van een springkussen is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele speler in de markt met een creatief, origineel en exclusief assortiment attracties en activiteiten. Een traject waarbij veiligheid en kwaliteit centraal staan en één van de belangrijkste aandachtspunten vormen. We gaan altijd nét even verder op het gebied van service, kwaliteit en veiligheid. Als leverancier van de meest spraakmakende attracties in Nederland & België zorgen we voor de absolute wauw-factor. Met ons enthousiaste en gedreven team zijn wij je graag van dienst.