Merk activaties(2)

Wij laten je merk opvallen met gepersonaliseerde attracties en opblaas structuren

Op zoek naar een manier om jouw merk op te laten vallen? Wil je jouw merk op een unieke manier onder de aandacht brengen? Dan zijn wij jouw partner! Attractieverhuur YP-Events is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, beheren en activeren van promotionele activiteiten. Met ons creatieve team zijn we in staat om unieke op maat gemaakte acties te ontwikkelen die je doelgroep massaal zullen aanspreken. Wij zetten je merk in de spotlight door middel van speciaal ontwikkelde (opblaas)constructies of gepersonaliseerde top attracties uit ons bestaande assortiment. Het gehele proces van creëren, produceren, activeren en beheren kunnen we voor je verzorgen!
Opblaasbare maatwerk productie is onze passie

Het op een unieke manier activeren van merken met op maat gemaakte attracties en opblaasbare structuren is onze passie. De afgelopen jaren hebben we al voor een groot aantal merken unieke maatwerk attracties en promotionele items verzorgd. Wij beschikken over een groot assortiment aan attracties en opblaasstructuren, die volledig te personaliseren zijn voor jouw merk. Daarnaast werken we nauw samen met onze eigen productie, om unieke producten te creëren voor jouw merk. Werkelijk alles is mogelijk met opblaasbare promotie items!

Onder het motto 'als jij het kunt bedenken, kunnen wij het maken' zijn we letterlijk in staat om al jouw wensen te vertalen naar een spraakmakend opblaasbaar product. Dit doen we vanuit onze eigen productie in Europa. Wij beschikken over een team van meer dan 200 professionals die dagelijks werken aan de realisatie van de meest unieke opblaasbare objecten. We gebruiken de meest geavanceerde technieken in de industrie op gebied van ontwerp, snijden, printen en stikken waardoor wij je altijd de allerhoogste kwaliteit kunnen garanderen


 

BEKIJK DE PRODUCTIE VAN EEN SPRINGKUSSEN   


Onze top attracties inzetten voor jouw promotietour

Op zoek naar een spectaculaire manier om jouw merk te laten opvallen? De meeste attracties uit ons verhuur assortiment zijn geschikt om eenvoudig te personaliseren en kunnen hierdoor perfect worden ingezet voor ééndaagse evenementen of een langere promotietour. Al onze attracties zijn uiteraard voorzien van de verplichte veiligheidscertificaten en verkeren in absolute top conditie. Onze medewerkers zijn opgeleid om deze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat ons enthousiaste team jouw merk of product op een professionele manier vertegenwoordigt.

Voorbeelden van attracties voor een promotietour

Hieronder vind je enkele voorbeelden van attracties die geschikt zijn voor een promotietour of merk activatie.
De mogelijkheden zijn eindeloos en we helpen je daarom graag bij het kiezen van de juiste attractie. Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons voor meer informatie.
Gepersonaliseerde Grijpmachine, Boksbal of Basketgames?

De spelautomaten van YP-Events zoals de Kermis Boksbal, Bulldozer Grijpmachine en de Basketgames zijn uitermate geschikt om gepersonaliseerd in te zetten als publiekstrekker op een beursstand, in een winkelcentrum of als onderdeel van een field marketing concept. Onze spelmachines, ook wel arcade games genoemd, nemen relatief weinig ruimte in beslag en kunnen op bijna iedere locatie worden geplaatst. De machines zijn op verschillende manieren te personaliseren: van standaard afmetingen tot een full sticker wrap. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze eenvoudige templates. Advies nodig bij het kiezen van de juiste spelmachine voor je beursstand, promotietour of field marketing actie? Nee gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Jouw product of merk promoten?

Klik hier voor GRATIS adviesOnze referenties