Spectaculaire attracties en evenementen voor ieder merk!

Laat ieder merk opvallen met unieke attracties en evenementen

Is jouw klant op zoek naar een unieke manier om zijn merk op te laten vallen? Wil je voor jouw klant een spectaculaire, gepersonaliseerde attractie inzetten? Wij helpen je graag! Young Professionals Events beschikt over een ruim assortiment attracties, die op verschillende manieren gepersonaliseerd kunnen worden. Daarnaast werken we nauw samen met onze eigen productie om volledig unieke attracties te creëren. Zo helpen we je om voor al jouw opdrachtgevers een succesvolle promotie te realiseren. 


Vraag direct een offerte aan


Uniek maatwerk

Wil je jouw klant een manier aanbieden om zijn merk op te laten vallen? Met ons creatieve en gedreven team zijn we in staat om unieke op maat gemaakte acties te ontwikkelen voor iedere doelgroep, dus ook die van jouw klant! Samen met jou zetten we het merk van jouw klant in de spotlight door middel van speciaal ontwikkelde (opblaas)constructies of gepersonaliseerde top-attracties uit ons bestaande assortiment. Op deze manier vinden we voor al jouw klanten de perfecte manier om een merk of product op unieke wijze op te laten vallen. 


Veilige en betrouwbare productie

Onder het motto 'als jij het kunt bedenken, kunnen wij het maken' zijn we letterlijk in staat om alle wensen van jou en jouw klant te vertalen naar een spraakmakend opblaasbaar product. Dit doen we vanuit onze eigen productie in Europa. Wij beschikken over een team van meer dan 200 professionals die dagelijks werken aan de realisatie van de meest unieke opblaasbare objecten. We gebruiken de meest geavanceerde technieken in de industrie op gebied van ontwerp, snijden, printen en stikken waardoor wij je altijd de allerhoogste kwaliteit kunnen garanderen.Onze top-attracties inzetten voor een promotietour

Wil je onze attracties inzetten voor een promotietour voor jouw klant? De meeste attracties uit ons assortiment zijn geschikt om eenvoudig te personaliseren en kunnen hierdoor perfect worden ingezet voor ééndaagse evenementen of een langere promotietour. Al onze attracties zijn uiteraard voorzien van de verplichte veiligheidscertificaten en verkeren in absolute top-conditie. Onze medewerkers zijn opgeleid om deze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat ons enthousiaste team het merk of product van jouw klant op een professionele manier vertegenwoordigt.


Gepersonaliseerde Grijpmachine, Boksbal of Basketgames?

De spelautomaten van YP-Events zoals de Kermis Boksbal, Bulldozer Grijpmachine en Basketgames zijn uitermate geschikt om gepersonaliseerd in te zetten als publiekstrekker op een beursstand, in een winkelcentrum of als onderdeel van een field marketing concept. Onze spelmachines, ook wel arcade games genoemd, nemen relatief weinig ruimte in beslag en kunnen op bijna iedere locatie worden geplaatst. De machines zijn op verschillende manieren te personaliseren: van standaard afmetingen tot een full sticker wrap. Zo is er altijd een manier om het merk van jouw klant op te laten vallen!


Vraag direct een offerte aan