CLF Tricolor Mini Par

10,00

Excl. BTW

CLF Tricolor Mini Par
>
  • CLF Tricolor Mini Par
  • CLF Tricolor Mini Par
  • CLF Tricolor Mini Par
<

Producteigenschappen

Lengte
22 cm
Breedte
20 cm
Hoogte
16 cm

Omschrijving

LED Spot huren? - Deze professionele CLF LED Par mag er wezen!

LED Spot huren voor je evenement? De professionele CLF Tricolor LED heeft 7 krachtige Tri-LED modules, die niet alleen een hoge lichtopbrengst hebben maar eveneens sfeervolle kleuren projecteren. Met zijn afstralingshoek van 30 graden vult hij een aardig oppervlak met licht, maar kan hij ook gebruikt worden voor effectverlichting. Je huurt deze professionele LED Spot bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeest, verjaardag, presentatie of evenement.

Zelf afhalen

U kunt de CLF LED spots zelf afhalen in Boskoop, dit is de goedkoopste manier om dit artikel te huren. Bij het afhalen van een led verlichting ontvangt u een uitgebreide instructiemap met gebruikershandleiding. Hierdoor kunt u zelf eenvoudig de materialen op een veilige manier opbouwen en weer afbreken. Gehuurde materialen dienen altijd schoon, droog en compleet te worden geretourneerd.

Bezorgen

Uiteraard kunnen wij led parren ook bij u bezorgen. Wij zorgen dat de gehuurde materialen worden opgebouwd en afgebroken. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Dit kunt u eenvoudig zelf berekenen wanneer u het product toevoegd aan uw winkelwagen. U kunt tevens uw gewenste bezorgtijd en afhaaltijd doorgeven. De definitieve tijden worden na het plaatsen van de bestelling met u afgestemd.

Compleet verzorgd

LED Spots huren voor uw evenement? U kunt bij ons terecht voor complete licht, geluid, video en speciale effecten. Onze medewerkers zijn professionals op het gebied van podiumtechniek en laten niks aan het toeval over. Indien u van deze optie gebruik wilt maken, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Dichtbij led verlichting huren

Dichtbij professionele led verlichting huren? YP-Event is de licht en geluid verhuurder van het Groene Hart. U huurt voordelig professionele led verlichting in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland!