Unieke en spraakmakende lampionnen in jouw winkelcentrum!

Lampionnen in een winkelcentrum

Ben je op zoek naar een opvallende manier om jouw winkelcentrum op te laten vallen? Zoek je een spectaculaire manier om de sfeer in jouw winkelcentrum te verhogen, zonder ondernemers en bezoekers te hinderen? Lampionnen zijn dé manier om jouw winkelcentrum in de spotlight te zetten! Bij Young Professionals Events gaan we graag met jou op zoek naar de mogelijkheden voor jouw winkelcentrum. Bekijk hieronder meer over de effecten van lampionnen in winkelcentra of vraag direct een offerte aan. 


Vraag direct een offerte aan


Meer sfeer en meer bezoekers in een winkelcentrum

Lampionnen vormen misschien wel de makkelijkste manier om de sfeer in ieder winkelcentrum te verhogen. Creëer een kleurrijk en opvallend straatbeeld tussen de winkels in jouw centrum met onze lampionnen in verschillende kleuren en maten. Kies voor deze unieke opvallende oplossing om jouw winkelcentrum op een makkelijke en snelle manier te stylen. De spectaculaire sfeer die lampionnen in jouw winkelcentrum realiseren zal direct voor meer bezoekers zorgen. Zo is het niet alleen leuk voor je bestaande klanten, maar ook voor de ondernemers in jouw centrum.   


Compleet verzorgde lampionnenactie

Wanneer je bij YP-Events lampionnen besteld, zorgen wij dat alles goed geregeld is. Kies in ons ruime aanbod de kleuren, maten en soorten lampionnen die passen bij jouw winkelcentrum. Wij leveren lampionnen in twaalf kleuren en drie verschillende maten. We kunnen dus altijd een combinatie vinden die perfect aansluit bij jouw winkelcentrum. Onze lampionnen zijn weerbestendig en kunnen dus goed ingezet worden voor een langdurige actie. De lampionnen zijn daarnaast leverbaar met kleurrijke LED-verlichting om ook op donkere dagen een unieke sfeer te kunnen realiseren.


Profiteer direct van meer sfeer en meer bezoekers in jouw winkelcentrum!


Over YP-Events

Wat in 2005 begon met het verhuren van een springkussen is inmiddels uitgegroeid tot een professionele speler in de markt met een creatief, origineel en exclusief assortiment springkussens, stormbanen en attracties. Ons jonge en gedreven team is dagelijks bezig met het creëren en realiseren van unieke en spraakmakende evenementen. Door de jaren heen hebben wij grote ervaring opgedaan op het gebied van het organiseren van verschillende grote en kleine evenementen. Ook zijn wij al lange tijd betrokken bij de organisatie van verschillende acties en evenementen speciaal voor winkelcentra. Lampionnen zijn daar slechts een onderdeel van! Bekijk hieronder wat wij nog meer voor jouw winkelcentrum kunnen doen.

Veel gestelde vragen over lamionnen in een winkelcentrum

Zijn de lampionnen weerbestendig?

De lampionnen van YP-Events zijn volledig weerbestendig. Dat beteknt dat de lampionnen ook in regen en storm gewoon kunnen blijven hangen. Ook de verlichting in de lampionnen zijn volledig waterdicht en kunnen op afstand aan en uit worden gezet. De lampionnen zijn daardoor uitermate geschikt voor een langdurige actie en kunnen met gemak meerdere weken in jouw winkelcentrum blijven hangen!


Moet ik de lampionnen zelf ophangen?

Wanneer je lampionnen bestelt bij Young Professionals Events zorgen wij ervoor dat alles volledig verzorgd wordt. Wij komen de lampionnen ophangen en gaan niet weg voordat alles perfect hangt! Ons team neemt alles mee om de lampionnen veilig op te hangen. We gaan samen met jou op zoek naar de beste manier om de lampionnen te verdelen. Dit kan zowel vooraf als op de dag zelf, waardoor je zelf kiest hoeveel werk wij je uit handen kunnen nemen. 


Welke opties zijn er beschikbaar?

Wij leveren lampionnen in twaalf verschillende kleuren: wit, zwart, rood, roze, oranje, geel, groen, paars, lichtblauw, donkerblauw, goud en zilver. Onze lampionnen zijn beschikbaar in drie maten: 25, 35 en 45 cm. Uiteraard kun je kleuren en maten combineren om zo een unieke mix voor jouw winkelcentrum te creëren. Alle lampionnen kunnen worden uitgerust met LED-verlichting in wit of kleur. De verlichting komt met een afstandsbediening zodat je deze op afstand aan en uit kunt zetten en de kleur kunt veranderen.


Kan YP-Events nog meer voor mijn winkelcentrum betekenen?

Dat kan zeker! Naast het verzorgen van lampionnen, is Young Professionals Events gespecialiseerd in het creëren en realiseren van unieke acties en evenementen. Of het nu gaat om een consumentenactie, unieke attractie of compleet verzorgd evenement: wij helpen je graag met het organiseren van een of meerdere succesvolle dagen in jouw winkelcentrum. Bekijk onze website of neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw centrum te bespreken.

Contactformulier