Klimpalmbomen

950,00

excl. BTW

Klimpalmbomen
>
  • Klimpalmbomen
  • Klimpalmbomen
  • Klimpalmbomen
<

Producteigenschappen

Lengte
1000 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
1000 cm
Capaciteit
2 personen
Overdekt
Nee

Omschrijving

Klauter in de enorme palmbomen tot grote hoogte!

Opzoek naar een unieke mobiele klimattractie? De Klim Palmbomen zijn een unieke verschijning op ieder evenement. Tijdens het klimmen garanderen wij maximale veiligheid door middel van de aanwezige auto-belay zekeringssystemen. Klim naar boven in de palmbomen en druk als eerste op de knop. Deze enorme publiekstrekker is tevens binnen 45 minuten volledig opgebouwd en kan volledig worden gepersonaliseerd.

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het huren van de Klim Palmbomen. Wij adviseren u om de locatie, waar u de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houdt naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. De klim palmbomen attractie maakt gebruik van één stroomaansluiting welke door u verzorgd dient te worden.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de Klim Palmbomen worden opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. U huurt deze mobiele klimmuur standaard voor 5 aaneengesloten uren inclusief enthousiaste begeleiders. Indien u deze attractie langer wilt huren kunt u dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van uw bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat u de klimpalmbomen bij ons huurt zorgen wij ervoor dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Deze attractie is tevens volledig te personaliseren met uw logo of huisstijl. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Veiligheid 

Onze Klimpalmbomen klimmuur is een attractie van absolute top kwaliteit. Wij kiezen er bewust voor uitsluitend attracties van de allerbeste kwaliteit te laten produceren zodat we u gegarandeerd de beste kwaliteit kunnen leveren. Springkussens en attracties die u bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. De springkussens en attracties van YP-Events zijn altijd schoon, droog en in top conditie.

Dichtbij een attractie huren

Dichtbij een attractie huren? YP-Event is de attractie verhuurder van het Groene Hart. U huurt voordelig een attractie in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook attracties en springkussens in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht, de rest van Nederland en België.

Offerte aanvragen