Kindertrein

995,00
(excl. BTW)
1.203,95
(incl. BTW)
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Capaciteit 24 kinderzitplaatsen
Overdekt Ja
Stroomverbruik: n.v.t.
Bijzonderheden: Bij hevige regen zijn wij genoodzaakt te schuilen.

Omschrijving

Kindertrein huren? Huur onze originele Wattman Mini Express elektrische trein met machinist!

Je bent opzoek naar een echte publiekstrekker voor je evenement, winkelcentrum, woonboulevard, open dag, bedrijfsevenement, kinderevenement of familiedag? De mini kindertrein trekt gegarandeerd de aandacht tijdens iedere gelegenheid! De prachtige locomotief van de Mini Express Kindertrein is uitgerust met levensechte treingeluiden en er komt zelfs rook uit de schoorsteen. In de wagonnetjes is gezellige kindermuziek te horen en de vrolijke machinist zorgt voor alleen maar blije gezichten op je evenement. 

Onze originele Wattman Mini Express Kindertrein kan zowel binnen als buiten rijden (let op; bij hevige regen zijn wij genoodzaakt te schuilen) en is volledig elektrisch. De trein biedt plaats aan maar liefst 24 kinderen. Uiteraard mogen volwassenen ook meerijden in deze prachtige trein. Een echte top attractie die niet op je evenement mag ontbreken.

De Mini Express Sinterklaastrein

Sinterklaas Express kindertrein huren? Onze Sinterklaastrein is een opvallende verschijning tijdens de Sinterklaas viering op school, in een winkelcentrum maar bijvoorbeeld ook als opvallende attractie voor uw bedrijf of woonboulevard. Je ziet de prachtige trein al van ver aankomen met de rokende schoorsteen, vrolijke Sinterklaas decoratie en gezellige muziek. De Sinterklaas kindertrein wordt uiteraard bestuurd door onze Pieten machinist. Een magische kindertrein die toegangkelijk is voor alle kinderen die lief zijn geweest!

Kindertrein huren voor een winkelcentrum

Opzoek naar een unieke attractie voor je winkelcentrum? De elektrische kindertrein rijd zonder rails en is hierdoor bijzonder geschikt als eyecatcher in jouw winkelcentrum, zowel binnen als buiten. (let op; bij hevige regen zijn wij genoodzaakt te schuilen) Onze kindertrein wordt bestuurt door een machinist in een prachtig kostuum en met échte treinfluit. Dit zorgt voor een ware beleving voor de kinderen die een rondje meerijden in de kindertrein door het winkelcentrum. De Kindertrein is werkelijk in ieder thema en seizoen inzetbaar, denk hierbij aan de Sinterklaastrein, de Kerst Kindertrein maar bijvoorbeeld ook als Halloween Kindertrein of tijdens Pasen, Pinksteren en Hemelvaart.

Val op door de promotie mogelijkheden met onze kindertrein

De Wattmann Mini Express kindertrein is uitermate geschikt als rijdend reclame object! De wagons kunnen namelijk worden voorzien van reclame borden met jouw logo of reclameboodschap. De elektrische kindertrein volledig gepersonaliseerd met je eigen reclame is daarom een absolute blikvanger tijdens een open bedrijvendag, bedrijfsfeest of in een winkelcentrum. Naast de opvallende reclameborden kunnen we er ook voor zorgen dat tijdens de rit jouw reclameboodschap wordt afgespeeld via de ingebouwde geluidsinstallatie. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden om de kindertrein in te zetten met jouw reclame? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.