Kids Knutselterras Halloween

895,00
(excl. BTW)
1.082,95
(incl. BTW)
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Lengte 600 cm
Breedte 400 cm
Hoogte 300 cm
Stroomverbruik: 1x 1000watt (230V)

Omschrijving

Halloween Kids Knutsel Terras - Griezelige knutsel activiteiten!

Knutsel Terras boeken als activiteit voor halloween? Je huurt bij YP-Events de leukste knutsel activiteiten voor jouw winkelcentrum of andere locatie. Onze Knutsel Terrassen worden geleverd inclusief mooi decorframe, tafels/bankjes, verlichting en muziek in thema! Schuif gezellig aan bij het knutselterras waarvan je zelf de activiteit kunt kiezen. Het Kids Knutsel Terras kan worden geleverd in ieder gewenst thema en zelfs worden voorzien van jouw eigen logo of huisstijl. 

Kies uw halloween knutsel activiteit

Bij het boeken van een Kids Knutselterras voor halloween kies je zelf de activiteit die we meebrengen. Staat je favoriete knutelactiviteit er niet tusen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bijna alles is mogelijk!

Knustel activiteiten voor halloween:
- Houten 3D Spin maken
- Monster foam magneet maken
- Monster foam masker maken
- Mummie waxinelichthouder
- Spookje voor Halloween knutselen
- Mummy Halloween koekjes versien

Compleet verzorgd

Op het moment dat je het Kids Knutsel Terras bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze enthousiaste medewerkers zijn opgeleid om deze knutselactiviteit op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Knutselactiviteiten worden standaard geleverd inclusief alle benodigde materialen zoals bankjes, tafels, decorframe, verlichting en achtergrondmuziek.

Halloween entertainment boeken

Bij YP-Events kun je terecht voor nog meer leuke halloween activiteiten en halloween entertainment. Wij helpen je graag bij het samenstellen van leuke combinaties om jouw halloween evenement tot een groot succes te maken. Advies nodig bij het kiezen van het juiste entertainment voor jouw halloween evenement? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Kids Events voor winkelcentra

Je vind op onze website een compleet aanbod aan unieke Kids Events voor in een winkelcentrum. Deze Kids Events bieden we aan in verschillende thema's en worden continu aangevuld. Op zoek naar een complete invulling van uw (kinder)evenementen voor een winkelcentrum? Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van attractieverhuur en het organiseren van spraakmakende evenementen voor winkelcentra denken we graag met je mee om unieke evenementen en acties te organiseren die aansluiten bij de doelgroep van het winkelcentrum.