Het Gouden Ballenbak Spel

Aantal:
7.500,00
excl. BTW
9.075,00
incl. BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Lengte
601 cm
Breedte
250 cm
Hoogte
300 cm
Overdekt
Ja
Stroomverbruik:
1x 3500watt (230V)

Omschrijving

Consumentenactie 'Het Gouden Ballenbak Spel' boek je exclusief bij YP-Events!

Het Gouden Ballenbak Spel als consumenenactie boeken of huren? Je huurt de grootste mobiele ballenbak van Nederland & België exclusief bij YP-Events. Deze spraakmakende consumentenactie trekt gegarandeerd de aandacht in ieder winkelcentrum. Hoe werkt het? We plaatsen onze glazen container gevuld met maar liefst 30.000 ballenbak ballen 1 week lang als eyecatcher in het centrum. Deze opvallende verschijning trekt gegarandeerd de nodige aandacht bij jong & oud. Tijdens de actiedag mag op vertoon van een kassabon een slinger aan het rad worden gegeven. Stopt het rad op een gouden bal dan mag de deelnemer 30 seconden op zoek naar de gouden bal. Wordt de gouden bal gevonden? Dan maakt de deelnemer kans op één van de prachtige prijzen.

-De vermeldde prijsindicatie is op basis van 7 dagen de ballenbak als eyecatcher in jouw winkelcentrum, één actiedag, inclusief presentator en begeleiding, branding en techniek. Exlcusief prijzen voor winnende deelnemers. De actie is eventueel uit te breiden met een sterke online campagne. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en een prijsopgave op basis van jouw specifieke wensen.

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het boeken van Het Gouden Ballenbak Spel. Wij adviseren je om de locatie, waar je deze win actie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat deze niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Deze activiteit maakt gebruik van één stroomaansluiting welke door de huurder verzorgd dient te worden.

Compleet verzorgde consumentenactie

Op het moment dat je de Gouden Ballenbak consumentenactie bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze activiteiten op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Deze spelshow voor winkelcentra wordt standaard geleverd inclusief professionele presentator, hostess, technische onderteuning en branding.

Personalisatie mogelijkheden 

De Gouden Ballenbak consumentenactie is uitermate geschikt om te personaliseren met je eigen logo, huisstijl of reclameboodschap. Denk hierbij aan het full-color wrappen van de glazen container, een gepersonaliseerde banner in een decorframe op het dak en nog veel meer! Wij informeren u graag vrijblijvend over de vele mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Consumentenactie op maat

Wij zetten jouw winkelcentrum op de kaart met een unieke consumentenactie op maat! Een consumentenactie zorgt voor nieuwe en terugkerende klanten en werkt bovendien omzetverhogend. Naast onze bestaande consumentenacties denken we graag mee om een consumenten actie volledig op maat voor jouw winkelcentrum te ontwikkelen en uit te voeren.