Dino Kids Experience

Aantal:
2.395,00
excl. BTW
2.897,95
incl. BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Lengte
600 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
300 cm
Stroomverbruik:
4x 1100watt (230V)

Omschrijving

Dino Kids Experience - Hét complete dinosaurus evenement voor kinderen!

Een compleet verzorgde Dino Kids Experience organiseren? Dinosaurussen zijn enorm populair bij kinderen! De unieke en sfeervol aangekleede Dino Experience is een compleet verzorgd thema evenement voor kinderen wat zowel binnen als buiten georganiseerd kan worden. Spring op het Dino springkussen, laat een stoere glittertattoo zetten bij de Dino Glittertattoo stand, ga op zoek naar bijzondere dino objecten in de Paleontoloog Area en kom heerlijk snoepen bij het Dino Buffet. De Dino Kids Experience wordt begeleid door een team van enthousiaste activiteitenbegeleiders en is optioneel uit te breiden met een meet & greet met echte T-Rex of een spannende Dinoshow.

Je huurt de Dino Kids Experience inclusief
- Dino springkussen
- Dino Glittertattoo Stand
- Dino Paleontoloog Area
- Dino Buffet
- Enthousiaste begeleiding.
- Op/afbouwen van de activiteiten.

*Standaard huur je deze activiteit op basis van 4 aaneengesloten uren. Langer huren? Neem contact met ons op!

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van de Dino Kids Experience. Wij adviseren je om de locatie, waar je de attracties en activiteiten wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attracties en activiteiten niet passen of beschadigd raken tijdens het gebruik. De Dino Kids Experience maakt gebruik van twee vrije stroomgroepen welke door de huurder verzorgd dienen te worden.

Meet & Greet met échte dinosaurus boeken

Wil je jouw Dino Experience nét even spectaculair maken? Boek dan een Meet & Greet met een echte Dinosaurus! Het inzetten van een Dinosaurus op je evenement of in een winkelcentrum gevaarlijk? Onze rangers helpen jouw gasten een stapje dichterbij te laten komen bij deze prachtige dieren. Er worden snel telefoons tevoorschijn gehaald om dit bijzondere moment vast te leggen. Onze dino’s zijn uniek en een echte publiekstrekker! Beleef de prehistorie opnieuw. Naast een meet & greet is het ook mogelijk om een echte Dino Show te boeken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kinder thema evenementen op maat

Een kinder evenement organiseren met een eigen thema? Hievoor ben je bij YP-Events aan het juiste adres. Daag ons uit om een spraakmakend thema evenement voor je te organiseren. Ons creatieve team van medewerkers staat graag voor je klaar. De afgelopen jaren hebben we voor vele verschillende opdrachtgevers de meest unieke kinder evenementen mogen organiseren en faciliteren. De mogelijkheden zijn grenzeloos!

Professionele leverancier voor kinder evenementen

Wij zijn al 15 jaar leverancier van professionele attracties en activiteiten voor de meest uiteenlopende (kinder) evenementen. Wat in 2005 begon met het verhuren van een springkussen is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele speler in de markt met een creatief, origineel en exclusief assortiment attracties en activiteiten. Een traject waarbij veiligheid en kwaliteit centraal staan en één van de belangrijkste aandachtspunten vormen. We gaan altijd nét even verder op het gebied van service, kwaliteit en veiligheid. Als leverancier van de meest spraakmakende attracties in Nederland & België zorgen we voor de absolute wauw-factor. Met ons enthousiaste en gedreven team zijn wij je graag van dienst.