Confetti buis 80cm (multicolor)

10,95
(excl. BTW)
13,25
(incl. BTW)
In Winkelwagen
Opties bekijken

Producteigenschappen

Lengte 80 cm

Omschrijving

Confetti buizen kopen? - Koop hier je confetti kanonnen!

Confetti buizen kopen? Bij Attractieverhuur YP-Events koop je professionele confetti kanonnen van The Confetti Maker. Wij zijn trotse partner van deze Nederlandse producent van confetti en confettikanonnen. De Electric confetti buizen kun je alleen gebruiken i.c.m. elektrische confettishooters. Standaard leveren wij deze confetti kanonnen als multicolor (een mix van alle kleuren). Uiteraard kunnen we ook confetti kanonnen leveren in specifieke kleuren die passen bij jouw evenement. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Bijna alle kleuren zijn direct uit voorraad leverbaar.

Confetti shoooters huren met lanceerknop

Naast het verkopen van confetti buizen verhuren we ook de bijbehorende confetti shooters! Organiseer je een opening of een productlancering? Huur dan één of meerdere confetti shooters met onze rode lanceerknop. Met deze lanceerknop kun je met een druk op de knop confetti lanceren. Wanneer je een of meerdere confetti shooters samen met een lanceerknop huurt zorgen we uiteraard voor de benodigde kabels om de confetti shooters en lanceerknop met elkaar te verbinden.

Compleet verzorgde evenementen met confetti

Confetti shooters huren en de op- afbouw en lancering professioneel laten begeleiden? Onze medewerkers zijn professionals op het gebied van lanceren van speciale effecten en laten niks aan het toeval over. Eventueel kunnen wij je ook volledig ontzorgen op het gebied van licht, geluid, video en podia. Indien je van deze optie gebruik wilt maken, verzoeken wij je om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Wat is het verschil tussen confetti en streamers?

Er is een groot verschil tussen confetti kanonnen en streamer kanonnen. Confetti kanonnen hebben langwerpige confetti snippers als inhoud. De streamers shooters bevatten lange slierten. Aan de hand van deze specificaties kun je zelf bepalen wat het beste bij jouw evenement past. De confetti buizen van TCM zijn gevuld met zogenaamde slow-fal confetti. Dit houdt in dat de confetti na het lanceren langzaam naar beneden dwarrelt. Dit zorgt voor extra veel beleving.