Circus Kids Experience

Aantal:
2.295,00
excl. BTW
2.776,95
incl. BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Lengte
750 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
550 cm
Stroomverbruik:
4x 1100watt (230V)

Omschrijving

Circus Kids Experience - Spelen en bouwen voor echte bouwvakkers!

Een geweldig kinder evenement met circus thema organiseren? De Circus Kids Experience is hét complete circus evenement speciaal voor kinderen. In de kleurrijke opblaasbare circuspiste kun je oefenen met leuke circus materialen zoals diabolo's, eenwielers, stelten, jongleerballen en nog veel meer. Onze Piccolo steltloper maakt de mooiste ballonfiguren, blijf uren springen op het grote Feest springkussen en laat jezelf als clown of circus directeur schminken bij onze schminkstand. Even bijkomen? Doe dit met een heerlijke zoete suikerspin van onze suikerspinnen uitdeelstand. Circuspret op je evenement? Boek de Circus Kids Experience!

Je huurt de Circus Kids Experience inclusief
- Opblaasbare circuspiste met circus items
- Suikerspinnen uitdeelstand
- Steltloper Piccolo met ballonfiguren
- Feest springkussen
- Circus schmink stand
- Enthousiaste begeleiding.
- Op/afbouwen van de activiteiten.

*Standaard huur je deze activiteit op basis van 4 aaneengesloten uren. Langer huren? Neem contact met ons op!

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van de Circus Kids Experience. Wij adviseren je om de locatie, waar je de attracties en activiteiten wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attracties en activiteiten niet passen of beschadigd raken tijdens het gebruik. De Circus Kids Experience maakt gebruik van drie vrije stroomgroepen welke door de huurder verzorgd dienen te worden.

Circus entertainment boeken

Op zoek naar nog meer circus entertainment? Een clown, een goochelaar of misschien toch een olifant? Wij helpen je graag met het huren of boeken van het juiste circus entertainment voor jouw evenement, bedrijfsfeest of winkelcentrum. Ook het huren van een compleet circus behoort tot de mogelijkheden. Daag jij ons uit om het perfecte circus entertainment voor jouw evenement te regelen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kinder thema evenementen op maat

Een kinder evenement organiseren met een eigen thema? Hievoor ben je bij YP-Events aan het juiste adres. Daag ons uit om een spraakmakend thema evenement voor je te organiseren. Ons creatieve team van medewerkers staat graag voor je klaar. De afgelopen jaren hebben we voor vele verschillende opdrachtgevers de meest unieke kinder evenementen mogen organiseren en faciliteren. De mogelijkheden zijn grenzeloos!

Professionele leverancier voor kinder evenementen

Wij zijn al 15 jaar leverancier van professionele attracties en activiteiten voor de meest uiteenlopende (kinder) evenementen. Wat in 2005 begon met het verhuren van een springkussen is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele speler in de markt met een creatief, origineel en exclusief assortiment attracties en activiteiten. Een traject waarbij veiligheid en kwaliteit centraal staan en één van de belangrijkste aandachtspunten vormen. We gaan altijd nét even verder op het gebied van service, kwaliteit en veiligheid. Als leverancier van de meest spraakmakende attracties in Nederland & België zorgen we voor de absolute wauw-factor. Met ons enthousiaste en gedreven team zijn wij je graag van dienst.