Car Dropping

6.400,00
excl. BTW
7.744,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
3500 cm
Breedte
1500 cm
Hoogte
6000 cm
Capaciteit
30 personen
Overdekt
Nee
Stroomverbruik:
n.v.t.

Omschrijving

Car Dropping op je evenement? - Bungeejumpen in een auto vanaf 60 meter hoogte

Bungeejumpen in een échte auto? Bij deze attractie neem je met 2 personen plaats in een wagen om vervolgens vanaf 60 meter hoogte, onder professionele begeleiding, te worden gedropt. De Car-Dropping attractie kan uitgevoerd worden met de bestaande Viper of Smart maar we kunnen uiteraard ook uw auto ombouwen tot Car-Drop om uw (auto)merk onder de aandacht te brengen. De Car Dropping attractie is een unieke variant op het welbekende bungee jumpen.

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van de Car Dropping attractie. Wij adviseren je om de locatie, waar je de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houd naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. Voor de Car Dropping attractie is géén stroomaansluiting nodig.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de Car Dropping attractie wordt opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Je huurt deze bungeejump car dropping attractie standaard voor 5 aaneengesloten uren inclusief enthousiaste begeleiders. Indien je deze attractie langer wilt huren kun je dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van je bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat je de Car Dropping attractie bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Deze attractie is tevens volledig te personaliseren met een logo of huisstijl. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Veiligheid 

Onze Car Dropping attractie is van absolute top kwaliteit. Wij kiezen er bewust voor uitsluitend attracties van de allerbeste kwaliteit te laten produceren zodat we je gegarandeerd de beste kwaliteit kunnen leveren. Springkussens en attracties die je bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. YP-Events is de enige gecertificeerde leverancier in Nederland & België voor een bungeejump attractie op locatie.

Dichtbij een attractie huren

Dichtbij een attractie huren? YP-Event is de attractie verhuurder van het Groene Hart. Je huurt voordelig een attractie in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook attracties en springkussens in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht, de rest van Nederland en België.

Offerte aanvragen