Bulldozer Hit & Win Consumentenactie

1.495,00
(excl. BTW)
1.808,95
(incl. BTW)
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Lengte 400 cm
Breedte 200 cm
Hoogte 300 cm
Stroomverbruik: 1x 3500watt (230V)

Omschrijving

Bulldozer Hit & Win Consumentenactie - Het spannendste consumentenspel van Nederland!

Opzoek naar een unieke consumentenactie voor in een winkelcentrum? De Bulldozer Hit & Win Actie is het spannendste consumentenspel van Nederland en boek je exclusief bij YP-Events. De werking van deze machine is vergelijkbaar met die van de welbekende grijpmachine (ook wel kermis grijper genoemd). Hoe werkt deze consumentenactie? We plaatsen de Bulldozer spelmachine in een opvallende, gepersonaliseerde, setting inclusief tapijt, verlichting, geluidsinstallatie en opvallend decor. Op vertoon van een kassabon, met een vooraf bepaalde minimale besteding, mogen de bezoekers van het winkelcentrum proberen een van de prijzendoosjes uit de machine te schuiven. Lukt dit? dan wint de deelnemer de prijs die in het doosje zit. Veelal maken we hiervoor gebruik van vouchers. De prijs wordt hierdoor altijd in de winkel opgehaald wat zorgt voor een extra klantcontact moment.

De Bulldozer Hit & Win consumentenactie trekt gegarandeerd de aandacht en wordt begeleid door een professionele presentator en host(ess). Standaard huur je deze activiteit op basis van 4 aaneengesloten uren. De verrmeldde prijs is exclusief prijzenpakket.

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van de Bulldozer Hit & Win Actie. Wij adviseren je om de locatie, waar je deze activiteit wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat deze niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Deze activiteit maakt gebruik van één stroomaansluiting welke door de huurder verzorgd dient te worden.

Ook inzetbaar voor langere periodes

De Bulldozer Hit & Win spelmachine is ook uitermate geschikt als langdurige consumentenactie. Denk hierbij aan een periode van 3-4 weken waarbij de winkeliers in uw centrum muntjes uitgeven bij een minimale besteding. De Bulldozer Hit & Win spelmachine is een zeer betrouwbare spelmachine en zeer makkelijk in gebruik. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar voor ondersteuning. Deze consumentenactie is een bewezen succes voor zowel korte als langere periodes. Wij doen u graag een vrijblijvend voorstel op basis van uw specifieke wensen.

Personalisatie mogelijkheden 

De Bulldozer Hit. & Win consumentenactie is uitermate geschikt om te personaliseren met jouw eigen logo, huisstijl of reclameboodschap. Denk hierbij aan een gepersonaliseerde banner in het decorframe, een full-color gewrapte Bulldozer spelmachine en gepersonaliseerde prijzendoosjes. Wij informeren je graag vrijblijvend over de vele mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Consumentenactie op maat

Wij zetten jouw winkelcentrum op de kaart met een unieke consumentenactie op maat! Een consumentenactie zorgt voor nieuwe en terugkerende klanten en werkt bovendien omzetverhogend. Naast onze bestaande consumentenacties denken we graag mee om een consumentenactie volledig op maat voor jouw winkelcentrum te ontwikkelen en uit te voeren.