Bouwplaats Kids Experience

Aantal:
1.995,00
excl. BTW
2.413,95
incl. BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Lengte
860 cm
Breedte
520 cm
Hoogte
600 cm
Stroomverbruik:
2x 1100 / 1x 1500watt (230V)

Omschrijving

Bouwplaats Kids Experience - Spelen en bouwen voor echte bouwvakkers!

De Bouwplaats Kids Experience is hét compleet verzorgde kinder evenement rond het thema bouwen. De enorme Funbuilder opblaasglijbaan zie je al van ver en zorgt voor uren speel- en glijplezier. Vang zoveel mogelijk hamers bij het vangspel, bouw de hoogste toren met de Mega Speelblokken en schuif gezellig aan bij het Playmais Knutselterras en maak een prachtig kunstwerk dat je vervolgens als aandenken mee naar huis kunt nemen. Op zoek naar een uitdagend en actief kids event? Dan is de Bouwplaats Kids Experience zeker de juiste keuze! Dit thema pakket is eventueel uit te breiden met ludieke 'bouwvakkers' die rondlopen op jouw evenement of in jouw winkelecentrum met een leuk gepersonaliseerd presentje voor de papa's en mama's.

Je huurt de Bouwpaats Kids Experience inclusief
- Funbuilder opblaasglijbaan
- Hamers vangspel
- Mega Speelblokken (incl. opblaasboarding)
- Playmais Knutselterras
- Enthousiaste begeleiding.
- Op/afbouwen van de activiteiten.

*Standaard huur je deze activiteit op basis van 4 aaneengesloten uren. Langer huren? Neem contact met ons op!

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van de Bouwplaats Kids Experience. Wij adviseren je om de locatie, waar je de attracties en activiteiten wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attracties en activiteiten niet passen of beschadigd raken tijdens het gebruik. De Bouwplaats Kids Experience maakt gebruik van twee vrije stroomgroepen welke door de huurder verzorgd dienen te worden.

Bouwplaats entertainment boeken

Extra entertainment boeken voor een komende verbouwing, eerste paal of opening van uw nieuwbow project? Naast de Bouwplaats Kids Experience als thema evenement voor kinderen verzorgen we ook bouwplaats entertainment op maat. Denk hierbij aan spectaculaire openingshandelingen met confetti, een rode drukknop, ballonnen en entertainment. Ook de gehele technische realisatie met licht, geluid en speciale effecten kunnen wij met eigen materialen en professionele technische crew voor jou verzorgen.

Kinder thema evenementen op maat

Een kinder evenement organiseren met een eigen thema? Hievoor ben je bij YP-Events aan het juiste adres. Daag ons uit om een spraakmakend thema evenement voor je te organiseren. Ons creatieve team van medewerkers staat graag voor je klaar. De afgelopen jaren hebben we voor vele verschillende opdrachtgevers de meest unieke kinder evenementen mogen organiseren en faciliteren. De mogelijkheden zijn grenzeloos!

Professionele leverancier voor kinder evenementen

Wij zijn al 15 jaar leverancier van professionele attracties en activiteiten voor de meest uiteenlopende (kinder) evenementen. Wat in 2005 begon met het verhuren van een springkussen is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele speler in de markt met een creatief, origineel en exclusief assortiment attracties en activiteiten. Een traject waarbij veiligheid en kwaliteit centraal staan en één van de belangrijkste aandachtspunten vormen. We gaan altijd nét even verder op het gebied van service, kwaliteit en veiligheid. Als leverancier van de meest spraakmakende attracties in Nederland & België zorgen we voor de absolute wauw-factor. Met ons enthousiaste en gedreven team zijn wij je graag van dienst.