Body Shake

4.500,00
excl. BTW
5.445,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
1500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
900 cm
Capaciteit
18 personen
Stroomverbruik:
1x 125ampère (400V)

Omschrijving

Body Shake - Neem plaatst en krijg het gevoel dat je zweeft!

De Body Shake, ook wel wipp genoemd, is een populaire kermisattractie bij de jeugd. De bewegende bank waar 18 personen tegelijk in plaats kunnen nemen beweegt in hoge snelheid van links naar rechts en van boven naar beneden. Door de snelheid geeft deze kermis attractie het gevoel dat je zweeft. De Body Shake is een kermis attractie die uitermate geschikt is voor festivals, jaarmarkten, bedrijfsfeesten en andere gelegenheden. Door de korte op- en afbouwtijd is deze attractie flexibel inzetbaar.

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van de Body Shake kermis attratie. Wij adviseren je om de locatie, waar je de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houd naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. De Body Shake maakt gebruik van een 125A afgezekerde stroomaansluiting (of 150KVA aggregaat) welke door de huurder verzorgd dient te worden. Indien gewenst kunnen wij tegen meerprijs ook een stroomaggregaat meebrengen. Hierover kun je contact met ons opnemen.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de Body Shake wordt opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Je huurt deze kermis attractie standaard voor 4 aaneengesloten uren inclusief enthousiaste begeleiding. Indien je de Body Shake langer wilt huren kunt je dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van je bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat je de Body Shake kermisattractie bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. De kermis wipp wordt standaard geleverd inclusief alle benodigde materialen maar exclusief eventuele rijplaten voor evenementen op een onverhard terrein.

Veiligheid 

Kermis attracties die je bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. Uiteraard kunnen wij je assisteren bij eventuele vragen over de veiligheid van onze attracties. Van iedere attractie is het verplichte RAS nummer en certificaat van goedkeuring beschikbaar. Deze kunnen wij op verzoek toesturen.

Zorgeloos een kermisattractie huren

Een kermisattractie huren? YP-Event is jouw betrouwbare partner voor het huren van een kermis attractie. Wij adviseren je graag bij het kiezen van de juiste attractie voor je evenement, festival, bedrijfsevenement of andere gelegenheid. Je huurt bij ons de Body Shake of andere kermis attractie altijd inclusief professionele crew voor de op/afbouw en begeleiding van de attractie.

Offerte aanvragen