Body Shake

4.500,00

Excl. BTW

Body Shake
>
  • Body Shake
  • Body Shake
  • Body Shake
<

Producteigenschappen

Lengte
1500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
900 cm
Capaciteit
18 personen

Omschrijving

Body Shake - Neem plaatst en krijg het gevoel dat je zweeft!

De Body Shake, ook wel wipp genoemd, is een populaire kermisattractie bij de jeugd. De bewegende bank waar 18 personen tegelijk in plaats kunnen nemen beweegt in hoge snelheid van links naar rechts en van boven naar beneden. Door de snelheid geeft deze kermis attractie het gevoel dat je zweeft. De Body Shake is een kermis attractie die uitermate geschikt is voor festivals, jaarmarkten, bedrijfsfeesten en andere gelegenheden. Door de korte op- en afbouwtijd is deze attractie flexibel inzetbaar.

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het huren van de Body Shake kermis attratie. Wij adviseren u om de locatie, waar u de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houdt naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. De Body Shake maakt gebruik van een 125A afgezekerde stroomaansluiting (of 150KVA aggregaat) welke door u verzorgd dient te worden. Indien gewenst kunnen wij tegen meerprijs ook een stroomaggregaat meebrengen. Hierover kunt u contact met ons opnemen.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de Body Shake wordt opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. U huurt deze kermis attractie standaard voor 4 aaneengesloten uren inclusief enthousiaste begeleiding. Indien u de Body Shake langer wilt huren kunt u dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van uw bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat u de Body Shake kermisattractie bij ons huurt zorgen wij ervoor dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. De kermis wipp wordt standaard geleverd inclusief alle benodigde materialen maar exclusief eventuele rijplaten voor evenementen op een onverhard terrein.

Veiligheid 

Kermis attracties die u bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. Uiteraard kunnen wij u assisteren bij eventuele vragen over de veiligheid van onze attracties. Van iedere attractie is het verplichte RAS nummer en certificaat van goedkeuring beschikbaar. Deze kunnen wij u op verzoek toesturen.

Dichtbij een kermisattractie huren

Een kermisattractie huren? YP-Event is uw betrouwbare partner voor het huren van een kermis attractie. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste attractie voor uw evenement, festival, bedrijfsevenement of andere gelegenheid. U huurt bij ons de Body Shake of andere kermis attractie altijd inclusief professionele crew voor de op/afbouw en begeleiding van de attractie.