Spraakmakende attracties en evenementen voor een bedrijfsfeest

Attractie voor bedrijfsfeest of opening

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsfeest of opening en ben je op zoek naar attracties die deze evenementen nóg spectaculairder maken? Wil je een onvergetelijke indruk maken op jouw medewerkers, klanten en leveranciers? Wil je een uniek evenement organiseren dat jouw bedrijf helemaal op de kaart zet, maar twijfel je nog hoe je dit wil aanpakken? Wij helpen je graag! Young Professionals Events creëert, faciliteert en realiseert de meest spraakmakende evenementen voor iedere gelegenheid. Wij zorgen ervoor dat niemand meer om jouw bedrijf heen kan.


Bekijk ons assortiment


Maatwerk en advies

De unieke en spectaculaire attracties van YP-Events zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijk evenement. Of het nu gaat om de opening van (een deel van) jouw bedrijf, een personeelsfeest of een ander evenement: wij hebben voor iedere gelegenheid geschikte attracties. Ons gedreven en ervaren team is opgeleid om de meest spraakmakende evenementen te realiseren. Wij nemen alle zorgen uit handen bij de voorbereiding en uitvoering van het evenement, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken. Je kunt bij ons terecht voor unieke attracties en advies voor jouw evenement. Ben je op zoek naar een volledig gepersonaliseerde attractie? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!


Zorgeloos een attractie huren voor bedrijven

Het team van YP-Events heeft jarenlange ervaring met het realiseren van unieke evenementen voor bedrijven. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is en jij nergens meer naar om hoeft te kijken. Al onze producten zijn uitsluitend van de beste kwaliteit en worden onderhouden volgens strenge richtlijnen. Hierdoor ben je gegarandeerd van de mooiste en veiligste producten. Wij bezorgen alles op jouw bedrijf en gaan niet weg voordat jij tevreden bent. Je kunt bij YP-Events ook enthousiaste activiteitenbegeleiders inhuren, die letten op de veiligheid van jouw gasten.


Attracties Bekijk alles
Licht en geluid Bekijk alles
Springkussens Bekijk alles


Direct meer bekendheid voor jouw bedrijf

Bij de opening van je bedrijf wil je direct indruk maken op klanten en leveranciers. Met een spectaculaire opening zetten we jouw bedrijf meteen op de kaart! Door de opening als een evenement neer te zetten, zal iedereen jouw bedrijf snel weten te vinden. Ook een bedrijfsfeest kan op deze manier veel toevoegen. Spectaculaire attracties op een bedrijfsfeest houden niet alleen medewerkers enthousiast, maar hebben ook een enorm positieve externe werking. WIJ LEVEREN GEEN STANDAARD ENTERTAINMENT, MAAR GARANDEREN HOOGWAARDIGE EVENEMENTEN DIE PASSEN BIJ JOUW BEDRIJF


Over Attractieverhuur YP-Events

YP-Events houdt zich al sinds 2005 bezig met de realisatie van de meest spectaculaire attracties en evenementen. Ons creatieve, originele en exclusieve assortiment maakt iedere gelegenheid tot een succes! Veiligheid en kwaliteit staan bij ons centraal en we gaan altijd nét even verder op het gebied van service, kwaliteit en veiligheid. Ons jonge en gedreven team werkt dagelijks aan het creëren van unieke belevingen en denkt graag met je mee om ook voor jouw bedrijf een spectaculaire dag (of dagen!) te realiseren.


Onze tevreden klantenVeel gestelde vragen over evenementen voor bedrijven

Kan ik bij YP-Events ook zelf meedenken over de invulling van mijn evenement?

Dat kan! Bij YP-Events bepaal je zelf hoeveel werk wij uit handen nemen. Wij kunnen een compleet aanbod doen dat helemaal aansluit bij jouw bedrijf. Maar we gaan ook graag samen met jou op zoek naar de beste invulling voor jouw evenement. We zijn altijd bereikbaar voor vragen, opmerkingen of aanvullingen en gaan graag samen met jou op zoek naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Ik wil een volledig gepersonaliseerde attractie, kan dat?

Absoluut! Naast ons ruime assortiment unieke en spectaculaire attracties is het ook mogelijk om een volledig gepersonaliseerd product in te zetten. Een springkussen met jouw naam en logo, of unieke promotionele items: alles is mogelijk! Veel van onze attracties zijn volledig te personaliseren. Daarnaast werken wij nauw samen met onze eigen productie en kunnen we een geheel nieuw object voor jouw bedrijf realiseren!


Ik wil mijn bestelling wijzigen, kan dat?

Uiteraard is het mogelijk om je bestelling te wijzigen. Heb je een bestelling geplaatst waarvan de huurperiode over 5 dagen of later start? Je kunt in dit geval de gewenste wijziging(en) aan ons doorgeven door per email te reageren op de reeds ontvangen huurbevestiging. Vindt de bestelling binnen 5 dagen plaats? Wij verzoeken je in dit geval vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen zodat we je snel van dienst kunnen zijn. 


Kan ik via de website direct reserveren?

De website van Attractieverhuur YP-Events is zo ingericht dat je makkelijk en snel producten online kunt reserveren. Je plaatst eenvoudig de producten die je wil bestellen in de winkelwagen. Bij het afronden van je bestelling wordt direct de beschikbaarheid weergegeven. Wanneer het gewenste product niet gegarandeerd leverbaar is, wordt je bestelling automatisch omgezet in een aanvraag of wordt een alternatief aangeboden. Liever eerst een offerte ontvangen? Ook dat is mogelijk! In dit geval verzoeken wij je vriendelijk de aanvraag zo compleet mogelijk per email of het contactformulier aan ons te versturen. 


Bekijk ons assortiment