Adrenalator

1.575,00
excl. BTW
1.905,75
incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
1100 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
600 cm
Capaciteit
240 personen
Overdekt
Nee
Stroomverbruik:
3x 3500watt (230V)

Omschrijving

De Adrenalator is dé ultieme afmatrace voor jong & oud!

Trotseer de snelheid van de Adrenalator en haal de top voordat je tegenstander hem bereikt. De tegen-de-richting-draaiende loopbanden zijn in snelheid regelbaar waardoor de Adrenalator voor jong en oud een zware fysieke challenge inhoudt. Glij vervolgens weer naar beneden om de moeilijke beklimming opnieuw in te zetten. De Adrenalator daagt maar liefst 240 deelnemers uit per uur. Voel jij de adrenaline al door je aders stromen?

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van de Adrenalator. Wij adviseren je om de locatie, waar je de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houd naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. De Adrenalator maakt gebruik van drie stroomaansluitingen welke door de huurder verzorgd dienen te worden.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de Adrenalator wordt opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Je huurt de Adrenalator standaard voor 5 aaneengesloten uren inclusief enthousiaste begeleiders. Indien je deze attractie langer wilt huren kun je dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van je bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat je de Adrenalator bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Deze attractie is tevens volledig te personaliseren met een logo of huisstijl. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Veiligheid 

Onze Adrenalator is een attractie van absolute top kwaliteit. Wij kiezen er bewust voor uitsluitend attracties van de allerbeste kwaliteit te laten produceren zodat we je gegarandeerd de beste kwaliteit kunnen leveren. Springkussens en attracties die je bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. De springkussens en attracties van YP-Events zijn altijd schoon, droog en in top conditie.

Dichtbij een attractie huren

Dichtbij een attractie huren? YP-Event is de attractie verhuurder van het Groene Hart. Je huurt voordelig een attractie in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook attracties en springkussens in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht, de rest van Nederland en België.

Offerte aanvragen