Zweefmolen

2.595,00

excl. BTW

3.139,95

incl. BTW

Zweefmolen
>
  • Zweefmolen
  • Zweefmolen
  • Zweefmolen
<

Producteigenschappen

Lengte
1800 cm
Breedte
1800 cm
Hoogte
500 cm
Capaciteit
12 personen
Overdekt
Nee
Stroomverbruik:
1x 32ampère (380V)

Omschrijving

Nostalgische Zweefmolen - plezier voor jong & oud!

Zweefmolen huren? Je huurt bij Attractieverhuur YP-Events een échte nostalgische zweefmolen voor jouw evenement, festival, bedrijfsfeest, open dag of andere gelegenheid. De nostalgische zweefmolen heeft een capaciteit van 12 personen per rit en is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Al vele jaren is de zweefmolen een graag geziene gast op allerlei soorten evenementen. Deze nostalgische kermis attractie is voorzien van sfeervolle verlichting en geluidsinstallatie en wordt begeleid door een vast team medewerkers die zorgen voor een vlotte opbouw, begeleiding en afbouw.

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van de Nostalgische Zweefmolen. Wij adviseren je om de locatie, waar je de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houd naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. De Nostalgische Zweefmolen maakt gebruik van een 3 x 16A stroom aanslutiting (11kw) welke door de huurder verzorgd dient te worden.

Compleet verzorgd

Op het moment dat je de Nostalgische Zweefmolen bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. De zweefmolen wordt standaard geleverd inclusief alle benodigde materialen maar exclusief eventuele rijplaten voor evenementen op een onverhard terrein. Het terrein waar je deze kermis attractie wil plaatsen dient bereikbaar en bereidbaar te zijn.

Zweefmolen huren voor een kerst of winter evenement

Op zoek naar een top attractie voor je winter of kerst evenement? De nostalgische zweefmolen is uitermate geschikt als eyecatcher tijdens sfeervolle kerstmarkten, kerstborrels, winter festival of winter evenement. Je bent voor het huren van winter attracties zoals een zweefmolen, draaimolen, snowglobe of levensgrote tube baan bij ons aan het juiste adres! Bekijk het complete aanbod aan winter attracties op onze website.

Veiligheid 

Kermis attracties die je bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. Uiteraard kunnen wij je assisteren bij eventuele vragen over de veiligheid van onze attracties. Van iedere attractie is het verplichte RAS nummer en certificaat van goedkeuring beschikbaar. Deze kunnen wij op verzoek toesturen.

Zonder zorgen een zweefmolen huren

Een zweefmolen huren? YP-Event is jouw betrouwbare partner voor het huren van een zweefmolen of andere kermisattractie. Wij adviseren je graag bij het kiezen van de juiste attractie voor jouw evenement, festival, bedrijfsevenement of andere gelegenheid. Je huurt bij ons een kermis attractie altijd inclusief professionele crew voor de op/afbouw en begeleiding van de attractie.

Offerte aanvragen