Winterattracties huren - Verhuur van winter attracties en activiteiten!

Winterattracties huren? Het huren van spectaculaire winter attracties en activiteiten doe je natuurlijk bij Attractieverhuur YP-Events. Wij zijn de verhuurder van winterattracties zoals een levensgrote sneeuwbol, ook wel Snowglobe genoemd, tubebanen, winter springkussens, winter spelen en natuurlijk leuke winter activiteiten en entertainment. Voor het huren van winterse attracties voor winter events, kerstmarkten, winkelcentra, beurzen, etc. bent u bij ons op de juiste plaats. Attractieverhuur YP-Events levert attracties in heel Nederland & België.


 • Winter Attracties Bekijk alles
 • Winter Events Bekijk alles
 • Consumentenacties Bekijk alles

 • Winter attractie verhuur in heel Nederland & België

  Wij verhuren unieke en spectaculaire winter attracties in héél Nederland & België. Onze winter attracties zijn perfect inzetbaar voor evenementen van één dag, maar ook voor langere periodes. Voor ieder evenement, indoor of outdoor, zijn we in staat om een passende winter attractie te verzorgen. De meeste van onze attracties worden standaard geleverd inclusief ervaren en enthousiaste activiteitenbegeleiders. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken.


  Winter attractie huren voor een promotietour.

  Organiseert u een promotietour in de winter? Wij zijn de verhuurder van winter attracties voor promotie tours in heel Europa. Onze winterattracties kunnen volledig worden gepersonaliseerd d.m.v. banners, stickers en gepersonaliseerde decors. Ook voor een maatwerk winterattractie bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder vindt u een aantal top winterattracties die uitermate geschikt zijn voor uw promotietour:


  -Mobile Tube Slide
  -Levensgrote Sneeuwbol (Snowglobe)
  -Winter Globe Springkussen


  Tube baan huren - Tube baan verhuur

  Tube baan huren voor uw winter evenement? De Mobile Tube Slide van YP-Events is de enige mobiele tube baan met veiligheidscertificaat in Europa. Snowtubing is razend populair en geschikt voor jong & oud. Je glijdt vanaf 3,5 meter hoogte in speciale banden naar beneden over een glijbaan van maar liefst 22 meter lang! De glijbaan is uitgerust met speciale kunstof glijmatten die zorgen voor een snelle rit naar beneden. Meer informatie of direct reserveren? Klik hier!


  Levensgrote Sneeuwbol / Snowglobe huren

  Snowglobe huren? De Levengrote Sneeuwbol, ook wel Snowglobe genoemd is een ware eyecatcher op ieder evenement. Altijd al in een Snowglobe willen staan? Dat kan met deze unieke attractie! De Levensgrote Sneeuwbol huur je bijvoorbeeld als winter attractie voor een winkelcentrum, bedrijfsfeest of kerstmarkt. Deze mega sneeuwbol is een spectaculaire blikvanger op uw winterevenement. Meer informatie of direct reserveren? Klik hier!


  Winter Globe springkussen huren

  Winter springkussen huren? Dit springkussen voor winter evenementen huur je exclusief bij Attractieverhuur YP-Events. Dit springkussen in winter thema is een levensgrote variant op de welbekende schudbol waar uren in gesprongen en gespeeld kan worden. Je huurt dit springkussen bijvoorbeeld voor een kerstmarkt of ander winter evenement. Springkussen Winter Globe is daarnaast perfect inzetbaar als promotieobject omdat deze volledig gepersonaliseerd kan worden d.m.v. verwisselbare banners en objecten. Meer informatie of direct reserveren? Klik hier!


  Schaatsbaan huren

  Schaatsbaan huren voor je winter evenement? Wij verhuren milieuvriendelijke schaatsbanen tegen een scherpe prijs. Onze schaatsbanen zijn eenvoudig te plaatsen en van de allerhoogste kwaliteit. U huurt al een tijdelijke schaatsbaan voor één dag, maar deze zijn ook uitermate geschikt voor langere periodes. De schaatsbanen kunnen worden geleverd in iedere gewenste afmeting. Met of zonder tent, licht/geluid en sfeervolle chalets. Meer informatie of direct reserveren? neem vrijblijvend contact met ons op.


  Klik hier voor alle winterattracties