Vier de zomer met onze Waterpet Attracties

waterpret attracties huren zwembad attractie te huur

Kies jouw waterpret attracties voor uren Waterplezier!

De zomer is in aantocht en dat betekent natuurlijk uren waterplezier in het zwembad of aan het strand. Bij Attractieverhuur YP-Events huur je voor komende zomer weer de meest unieke waterpret attracties om jouw evenement compleet te maken. Lopen op het water in onze Aqua Bubbles, varen in onze stoere Peddelbootjes of beleef de meest wilde avonturen met onze enorme opblaasbare octopus Swimpie. Hoe kunnen we jouw zomer met onze waterpret attracties compleet maken? Je kunt natuurlijk alle attracties in de categorie waterspelen bekijken, maar we helpen je graag met het kiezen van de juiste items.

Opzoek naar attracties met begeleiding?

Als je opzoek bent naar water attracties met begeleiding dan adviseren we je graag de volgende items;

Bumperbootjes
Waterballen (Aqua Bubbles)

Of toch huren zonder begeleiding?

Uiteraard kun je bij ons ook unieke zwembad attracties huren zonder begeleiding! Alle attracties huur je inclusief uitgebreide op en afbouw instructies, bijpassende blower en bevestigingsmateriaal. Het op en afbouwen van een waterpret is erg eenvoudig! Kom je er alsnog niet helemaal uit? We zijn 24/7 bereikbaar voor hulp en vragen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk onderstaande items eens;

Speelobject Swimpie
Speelobject WipWap
Speelobject Funslide
✓ Buikglijbaan
Peddelbootjes

Waterpret attracties voor een langere periode huren?

We kunnen ons maar al te goed voorstellen dat je onze waterpret attracties voor een langere periode wilt huren. Bijvoorbeeld voor in een (openlucht)zwembad, meerdaags evenement of omdat 1 dag gewoon niet lang genoeg is. Voor meerdaagse opdrachten hanteren we scherpe staffelkortingen! De 2e dag huur je bijvoorbeeld al voor 50% van de normale afhaalprijs. Voor vragen en vrijblijvend advies zijn we dagelijks per email en telefoon te bereiken. Neem gerust contact met ons op..we helpen je graag verder!

Waterpret attractie op maat?

Opzoek naar een unieke waterpret attractie op maat? Naast de verhuur van springkussens en attracties kun je bij YP-Events ook terecht voor op maat gemaakte producten. Als dealer van Europa’s grootste producent van opblaasbare items kunnen wij u de allerbeste kwaliteit maatwerk inflatables leveren tegen concurrerende tarieven. Bezoekt u ook eens onze website Opblaasreclame.nl voor meer informatie en voorbeelden.