Water WipWap

Huur vanaf € 75.00

Water WipWap huren? – Waterpret gegarandeerd!

Water WipWap huren voor jouw waterpret evenement? De water wipwap is al jaren een echte waterpret klassieker. Schommel gezellig heen en weer met meerdere personen tegelijk. Raakt de wipwap uit balans? Dan plons je in het water, klim je eenvoudig weer op de wipwap en begint jouw schommelavontuur opnieuw.

Waterpret attracties huren bij Attractieverhuur YP-Events
De Water WipWap en andere waterspelen huur je voordelig bij Attractieverhuur YP-Events. Deze unieke wipwap schommelt gegarandeerd heen en weer! Vanaf de kant kunt u deze luchtdichte attractie eenvoudig opblazen. Het voordeel van deze attractie is dat er geen constante luchtstroom nodig is. Het enige wat u hoeft te doen is het object opblazen, en daarna in het water leggen voor uren speelplezier! U huurt deze en andere waterspelen simpel op basis van afhalen, bezorgen/op-afbouwen of compleet verzorgd. Opzoek naar een aanvulling of andere waterpret attracties? Bekijk u ook eens onze peddelbootjes of water ufo.

Standaard inbegrepen:
✓ Blower
✓ Bevestigingsmateriaal
✓ Gebruikershandleiding

*Alle vermeldde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Specificaties

Afmeting: 3.1 x 2.0 x 1.0 mtr. (lxbxh)
Stroom: 1 x 680 watt, 230v.
Leeftijdsindicatie: Kinderen.


Contactformulier

Heeft u interesse in het huren van een springkussen of attractie? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Attractieverhuur YP-Events
Biezen 76b
2771 CN Boskoop
0182-752187
info@ypevents.nl