Water Ufo

Huur vanaf € 75.00

Water Ufo huren? – Waterpret gegarandeerd!

Water Ufo huren? Beklim deze grote drijvende planeet en schommel heen en weer over hoge golven! Raakt de ufo uit balans? Dan plons je in het water, klim je eenvoudig weer op de ufo en begint jouw schommelavontuur opnieuw. De water ufo is een unieke waterpret attractie voor jong & oud en wordt standaard geleverd inclusief uitgebreide handleiding.

Waterpret attracties huren bij Attractieverhuur YP-Events
De Water Ufo en andere waterspelen huur je voordelig bij Attractieverhuur YP-Events. Deze unieke ufo is gegarandeerd een uitdagende waterpret attractie! Vanaf de kant kunt u deze luchtdichte attractie eenvoudig opblazen. Het voordeel van deze attractie is dat er geen constante luchtstroom nodig is. Het enige wat u hoeft te doen is het object opblazen, en daarna in het water leggen voor uren speelplezier! U huurt deze en andere waterspelen simpel op basis van afhalen, bezorgen/op-afbouwen of compleet verzorgd. Opzoek naar een aanvulling of andere waterpret attracties? Bekijk u ook eens onze wipwap of funslide.

Standaard inbegrepen:
✓ Blower
✓ Bevestigingsmateriaal
✓ Gebruikershandleiding

*Alle vermeldde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Specificaties

Afmeting: 2.6 meter doorsnede.
Stroom: 1 x 680 watt, 230v.
Leeftijdsindicatie: Kinderen.


Contactformulier

Heeft u interesse in het huren van een springkussen of attractie? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Attractieverhuur YP-Events
Biezen 76b
2771 CN Boskoop
0182-752187
info@ypevents.nl