Takeshi’s Castle terug bij Comedy Central

Takeshi's castle Takeshi's Castle honeycomb maze honingraad doolhof Comedy Central te huur for rent hire events festival evenementen

Takeshi’s Castle ‘Honeycomb Maze’ levensecht op evenementen in héél Europa!

Maak je borst nat en zet je helm op, want we gaan er weer voor. De koning van de gameshows, Takeshi’s Castle, keert na bijna een decennium terug op Comedy Central. Dit keer vanuit Thailand, met 100 nieuwe deelnemers die zich vrijwillig op hebben gegeven om het Kasteel van Generaal Takeshi te bestormen. De spellen zijn achterlijk, de deelnemers fantastisch, de generaal meedogenloos.

Deze legendarische gameshow verdient natuurlijk een unieke promotiecampagne! Op de vraag…”is het mogelijk om een levensechte variant van de HoneyComb Maze te maken’ hebben wij uiteraard volmondig JA gezegd! Door de unieke samenwerking met ons geweldige design en productie team is er in maar liefst 4 weken tijd een levensechte opblaasbare variant ontwikkeld en geproduceerd. De herkenbare bonte kleuren en knal rode deuren van dit spectaculaire doolhof, in de vorm van een honingraad, zorgen voor een enorme aantrekkingskracht en herkenbaarheid tijdens diverse evenementen in heel Europa!

YP-Events is de trotste partner van Comedy Central en verzorgt de productie en gehele uitvoering van de evenementen in Europa. Inclusief acteurs, signing, logistieke handling en onderhoud aan de unieke opblaasbare Honeycomb Maze.

Takeshi’s Castle publiekstrekker tijdens Dutch Comic Con

De aftrap van de Europese promotietour van Takeshi’s Castle startte op zaterdag 31 maart 2018 in de Jaarbeurs Utrecht (NL) tijdens Dutch Comic Con. Tienduizenden bezoekers gehuld in de prachtigste outfits: Harley Quinns, Jokers, personages uit Fallout, Lord of The Rings en World of Warcraft. Je kunt het zo creatief niet bedenken of het loopt rond op Dutch Comic Con, de steeds groter wordende beurs voor fans van comics, superhelden en games.

De Honeycomb Maze van Takeshi’s Castle was absoluut één van de publiekstrekkers! Meer dan 3000 trouwe fans trotseerde, gekleed in een opvallend Takeshi’s Castle hesje en voorzien van veiligheidshelm, het honingraad doolhof van de enige echte Generaal Lee en zijn demonen. Het vinden van de juiste weg naar buiten bleek in veel gevallen toch niet zo makkelijk als dat het leek…

*Bekijk hier de aftermovie van de Honeycomb Maze tijdens Dutch Comic Con:

Takeshi’s Castle ‘HoneyComb Maze’ op jouw evenement of festival?

De spectaculaire Honeycomb Maze van Takeshi’s Castle is nu ook beschikbaar voor jouw evenement of festival. Trotseer het honingraad doolhof van Generaal Lee, ontwijk zijn barbaarse demonen en vind je weg naar de juiste uitgang. De Honeycomb Maze uit Takeshi’s Castle is absoluut een enorme publiekstrekker en UNIEK in de wereld! Voor meer informatie en boekingen neem je exclusief contact op met Attractieverhuur YP-Events!


YP-Events creëert, produceert en activeert uw merk!

Het creëeren, produceren, beheren en activeren van merken en producten met inflatables is onze passie. Van de allereerste schets tot het allerkleinste detail tijdens de uitvoering op locatie…wij zorgen dat uw merk de juiste aandacht krijgt! Wij vertalen uw specifieke wensen tot een indrukwekkende maatwerk inflatable waarmee u iedereen zult doen verbazen. Uiteraard doen we dit met de grootste zorg en aandacht voor de details.

Unieke maatwerk inflatables produceren we vanuit onze hypermoderne productie in Europa. Ruim 200 specialisten werken dagelijks aan de realisatie van de meest uiteenlopende opblaasbare reclame items. Door de korte lijnen en het persoonlijke contact kunnen we uw maatwerk inflatable standaard binnen 4 tot 6 weken leveren. Indien noodzakelijk helpen wij u zelfs binnen 2 weken!

Merk activatie met inflatables zonder zorgen!

Zelf onvoldoende plaatst om uw inflatables of ander POS materiaal op te slaan? Geen logistieke middelen beschikbaar? Professionele hulp bij op/afbouw en begeleiding gewenst? YP-Events beschikt over ruim 500m² opslagruimte, moderne voertuigen, ruim 12 jaar (internationale) ervaring met het veilig en professioneel inzetten van unieke inflatables en een gedreven team van medewerkers die uw merk activeren zonder dat u zich ook maar een seconde zorgen hoeft te maken.


Takeshi’s Castle is vanaf 22 maart 2018 iedere donderdag om 22.00 uur met een nieuwe dubbele aflevering te zien op Viacom-zender Comedy Central.