Suikerspinmachine

Huur vanaf € 65.00

Suikerspinmachine huren – Een heerlijke traktatie!

Suikerspinmachine huren? Bij Attractieverhuur YP-Events huur je een professionele suikerspinmachine inclusief alle benodigdheden voor het maken van 100 heerlijke suikerspinnen. Extra suikerspin suiker en stokjes nodig? Uiteraard geen enkel probleem! Deze kunt u eenvoudig extra bijbestellen. Het maken van een suikerspin is met de meegeleverde handleiding super eenvoudig.

Suikerspinmachine huren, met lichtgevende stokjes?

Nieuw en exclusief verkrijgbaar bij Attractieverhuur YP-Events zijn de lichtgevende suikerspinstokjes! Deze stokjes zijn voorzien van diverse lichtshows en zorgen voor een opvallende verschijning! Een suikerspin is hierdoor niet alleen super lekker, maar ook nog eens een onwijs leuke eye-catcher! De lichtgevende suikerspin stokjes zijn al verkrijgbaar vanaf 10 stuks. Opzoek naar andere traktaties voor uw evenement? Denkt u ook eens aan het huren van een popcornmachine, limonade clown of wafellolly ijzer!

Standaard inbegrepen:
✓ Suikerspin suiker en stokjes voor 100 suikerspinnen.
✓ maatschepje.

Extra grondstoffen
– Prijs per 100 porties €15,-
(stokjes en suiker)

*Alle vermeldde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Specificaties

Afmeting: 70cm. (suikerspin pan)
Stroom: 1 x 1100 Watt, 230v.
Leeftijdsindicatie: Alle leeftijden.


Contactformulier

Heeft u interesse in het huren van een springkussen of attractie? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Attractieverhuur YP-Events
Biezen 76b
2771 CN Boskoop
0182-752187
info@ypevents.nl