Suikerspinkraam Uitdeelactie

375,00

excl. BTW

408,75

incl. BTW

Suikerspinkraam Uitdeelactie
>
  • Suikerspinkraam Uitdeelactie
<

Producteigenschappen

Lengte
140 cm
Breedte
80 cm
Hoogte
230 cm

Omschrijving

Suikerspinkraam huren? - heerlijke suikerspinnen voor jong en oud!

Suikerspinkraam huren en jouw gasten trakteren op een heerlijke zoete suikerspin? Vanuit onze prachtige suikerspin stand delen we deze roze lekkernij onbeperkt uit aan jouw gasten. Een suikerspin uitdeelactie zorgt voor een enorme aantrekkingskracht waarbij succes is verzekerd. Je kunt onze suikerspinkraam ook inzetten als promotiestunt voor je bedrijf of merk. Hiervoor kunnen we zelfs de kleur & smaak van de suikerspin voor je aanpassen.

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van onze suikerspinkraam. Wanneer je een uitdeelactie bij ons boekt zorgen wij dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze suikerspinstand maakt gebruik van één stroomaansluiting welke door de huurder verzorgd dient te worden. Uiteraard kun je ook een haspel of stroomkabel aan je bestelling toevoegen. Deze kun je in je winkelwagen aanvinken.

Compleet verzorgd

Op het moment dat je een suikerspinkraam bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze enthousiaste medewerkers zijn opgeleid om deze uitdeelactie op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Een suikerspinkraam wordt geleverd inclusief alle benodigde materialen en grondstoffen. Je huurt deze activiteit standaard voor 4 uur. Wil je langer suikerspinnen uitdelen? Uiteraard is dit geen enkel probleem. Je kunt dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van je bestelling.

Zelf afhalen

Je kunt de suikerspinkraam niet zelf afhalen in Boskoop, deze wordt uitsluitend aangeboden in combinatie met een enthousiaste begeleider. Huur je toch liever alleen een suikerspinmachine? Uiteraard behoort dit ook tot de mogelijkheden! Je kunt de suikerspinmachine zelf afhalen in Boskoop. Wij raden je aan om voordat je een bestelling plaatst, goed na te gaan of je genoeg ruimte in je auto hebt om de materialen te vervoeren. Gehuurde materialen dienen altijd schoon, droog en in geleverde staat te worden geretourneerd.

Suikerspin of andere uitdeelactie boeken?

Suikerspinnen, popcorn of wafels uitdelen op jouw evenement in Nederland of België? De lekkerste uitdeelacties voor een evenement, festival, familiedag, bedrijfsfeest, winkelcentrum of ander evenement huur je bij Attractieverhuur YP-Events. Wij verhuren de lekkerste uitdeelacties zoals een popcornkraam, suikerspinkraam, wafelkraam en nog veel meer. We kunnen onze uitdeelkramen in ieder gewenst thema leveren en desgewenst volledig personaliseren met jouw logo of reclame. Een suikerspinkraam is ook erg goed te combineren met het huren van een springkussen of attractie.