Sky-Climbing

Huur vanaf € 3950.00

Sky-Climbing huren / verhuur

Als je te vinden bent voor een echte uitdaging, dan is de sky-climb echt iets voor jou! 4 stalen ladders die vastgemaakt zijn aan een truss constructie en dit hangend op een hoogte van 60 meter. Degene die het eerst boven is…wint. Je hoeft je nergens zorgen om te maken want je bent vastgemaakt aan een veiligheidsharnas. De enige angst die je moet overwinnen is de angst in je hoofd. Wanneer je naar beneden kijkt, lijkt het op een doodswens.

Je kan deze attractie volledig personaliseren met logo’s en licht. Zo kan je er zeker van zijn dat je er bovenuit steekt. De sky-climb heeft een capaciteit van 40 personen per uur. Het is een populaire manier om jezelf te bewijzen tegenover familie en vrienden.

Extreme attractie huren bij Fungroup Nederland

Extreme attracties huur je in Nederland exclusief bij Fungroup Nederland! Wij zijn de verhuurder van extreme attracties en hebben alles in huis om jouw evenement tot een groot succes te maken en het adrenalinepeil flink te laten stijgen! Hier vind je extreme attracties waarvoor een flinke dosis lef een basisvereiste is. Kick jij op de meest spraakmakende en extreme attracties ter wereld? Wil jij niets liever dan een spectaculaire belevenis op duizelingwekkende hoogte of met hartversnellende snelheid? Bekijk het complete assortiment extreme attracties van Fungroup Nederland!

*Alle vermeldde tarieven zijn exclusief 21% BTW.
* Het terrein moet bereik- en berijdbaar zijn voor kraan en vrachtwagen.
* Een open terrein zonder obstakels.

Specificaties

Afmeting: 20m x 20m (werkruimte)
Stroom: n.v.t.
Leeftijdsindicatie: Onbepaald
Capaciteit / uur: Ca. 40 personen per uur


Contactformulier

Heeft u interesse in het huren van een springkussen of attractie? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Attractieverhuur YP-Events
Biezen 76b
2771 CN Boskoop
0182-752187
info@ypevents.nl