Schuimmachine

Huur vanaf € 150.00

Schuimmachine huren? Organiseer je eigen Schuimparty!

Schuimmachine huren? Organiseer je eigen Schuimparty en huur een schuimkanon bij Attractieverhuur YP-Events! Deze krachtige machine produceert maar liefst 20m3 schuim per minuut en wordt standaard geleverd in een handzame flightcase en inclusief bijbehorende tank van 1000 liter waarin u de schuimvloeistof met water mengt. YP-Events levert uitsluitend de allerbeste schuimvloeistof wat niet irriteert, niet schadelijk is voor het milieu en waar je, door zijn open structuur, gewoon in kunt ademen.

Voordelig een professioneel schuimkanon huren
Een schuimparty organiseren? Huur dan een schuimkanon bij YP-Events! Naast de verhuur van professionele schuimmachine’s leveren we ook hoge concentraat schuimvloeistof. Deze schuimvloeistof wordt geleverd in tanks van 20 liter en meng je met 1000 liter water in de meegeleverde tank. Vraag vrijblijvend een offerte aan! Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de benodigde schuimvloeistof voor uw evenement. Opzoek naar een alternatief? Bekijk ook eens ons waterspelen assortiment!

Standaard inbegrepen:
✓ Schuimmachine in flightcase
✓ Benodigde slangen
✓ Tank voor het mengen van water met vloeistof
✓ Gebruikershandleiding

– Schuimvloeistof is niet standaard inbegrepen!
1000 Liter (20L CC) schuimvloeistof = €175,- euro excl. 21% BTW.

*Alle vermeldde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Specificaties

Afmeting: 83.0 x 63.0 x 92 cm. (lxbxh)
Stroom: 1 x 1200 watt, 230v.
Leeftijdsindicatie: Kinderen en volwassenen.


Contactformulier

Heeft u interesse in het huren van een springkussen of attractie? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Attractieverhuur YP-Events
Biezen 76b
2771 CN Boskoop
0182-752187
info@ypevents.nl