Capsule met Schoenhoesjes (150 stuks)

112,50

excl. BTW

136,12

incl. BTW

Capsule met Schoenhoesjes  (150 stuks)
>
  • Capsule met Schoenhoesjes  (150 stuks)
<

Omschrijving

Schoenhoesjes verkopen? – Verkoop hygiëne producten met een Sani Station capsule automaat!

Schoenhoesjes verkopen? De Sani Station capsule automaat biedt hiervoor de oplossing! Hygiëne producten zoals mondkapjes, desinfectiegel en schoenhoesjes kunt u eenvoudig verkopen in handige capsules. Een Sani Station is door zijn compacte formaat zéér eenvoudig te plaatsen op iedereen locatie, zowel binnen als buiten. Deze praktische machine biedt uw gasten de mogelijkheid om schoenhoesjes of ander hygiëne product aan te schaffen in een handomdraai. 

-Wij verkopen uitsluitend mondkapjes i.c.m. een Sani Station capsule automaat.
-Let op: Bent u reeds in het bezit van onze Sani Station? Dan kunt u onze hygiëne producten uiteraard nabestellen.

Praktische informatie

Opzoek naar een praktische manier om de bezoekers van uw locatie de mogelijkheid te bieden om hygiëne producten aan te schaffen? De Sani Station is een mechanische capsule automaat met een compacte afmeting van 27 x 27 x 120 centimeter. (lxbxh) en kan op iedere locatie, zowel binnen als buiten, worden geplaatst zonder stroomaansluiting. Deze capsule automaat met hygiëne producten biedt plaatst aan 2 x 75 capsules gevuld met hygiëne producten. 

Verkoop van schoenhoesjes in capsules

U kiest zelf welke hygiëne producten u wilt aanbieden in onze praktische Sani Station vending machine. De benodigde capsules gevuld met hygiëne producten zoals mondkapjesdesinfectiegel en schoenhoesjes kunt u eenvoudig bestellen via onze website. De muntinvoer kan naar uw wens worden aangepast voor €1,- of €2,- muntstukken. De producten worden kant en klaar geleverd in transparante plastic capsules van 65mm. Onze hygiëne capsule automaten zijn ook geschikt voor het verkopen van uw eigen hygiëne producten. U kunt hiervoor onze lege transparante capsules gebruiken.

Gepersonaliseerde Sani Station

Een hygiëne capsule automaat voorzien van uw eigen reclame? Wij personaliseren graag uw Sani Station automaat d.m.v. full-color stickers! U kunt deze optie eenvoudig aanvinken onderaan deze pagina. Na het afronden van uw bestelling zullen wij contact met u opnemen over het aanleveren van de juiste bestanden. Standaard worden onze hygiëne capsule automaten geproduceerd in een rode kleur. Bij een grotere afname kan ook de 'basiskleur' van de machine gratis worden aangepast. Neem hiervoor contact met ons op.

Capsule automaat kopen

Heeft u zelf een product wat u doormiddel van een capsule auotmaat zou willen verkopen? Wij produceren een groot scala aan unieke vending machines vanuit onze eigen productie in Europa en kunnen deze tevens volledig personaliseren. Wanneer de vraag naar hygiëne producten in de toekomst zou afnemen is ook een Sani Station capsule automaat simpel te voorzien van een nieuwe look en producten. Neem voor meer informatie en advies vrijblijvend contact met ons op.

Extra Productopties

325,00

excl. BTW

393,25

incl. BTW

Afmetingen: 0,27 x 0,27 x 1,20 meter. Capsule automaat gevuld met hygiëne producten.