Popcornkraam Uitdeelactie

375,00

excl. BTW

408,75

incl. BTW

Popcornkraam Uitdeelactie
>
  • Popcornkraam Uitdeelactie
<

Producteigenschappen

Lengte
140 cm
Breedte
80 cm
Hoogte
230 cm

Omschrijving

Popcornkraam huren? - Trakteer uw gasten op heerlijke popcorn!

Popcorn kraam huren en je gasten trakteren op heerlijke popcorn? Vanuit onze prachtige popcorn stand delen we deze heerlijke lekkerij onbeperkt uit aan je gasten. Een popcornkraam valt letterlijk in de smaak bij jong & oud en is hiermee een populaire activiteit op ieder evenement.

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van onze Popcornkraam. Wanneer je een uitdeelactie bij ons boekt zorgen wij dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze popcornstand maakt gebruik van één stroomaansluiting welke door de huurder verzorgd dient te worden. Uiteraard kun je ook een haspel of stroomkabel aan je bestelling toevoegen. Deze kun je in je winkelwagen aanvinken.

Compleet verzorgd

Op het moment dat je een popcornkraam bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze enthousiaste medewerkers zijn opgeleid om deze uitdeelactie op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Een popcorn kraam wordt standaard geleverd inclusief alle benodigde materialen en grondstoffen. Je huurt deze activiteit standaard voor 4 uur. Wil je langer popcorn uitdelen? Uiteraard is dit geen enkel probleem. Je kunt dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van je bestelling.

Zelf afhalen

Je kunt de popcornkraam niet zelf afhalen in Boskoop, deze wordt uitsluitend aangeboden in combinatie met een enthousiaste begeleider. Huur je toch liever alleen een popcornmachine? Uiteraard behoort dit ook tot de mogelijkheden! Je kunt de popcornmachine zelf afhalen in Boskoop. Wij raden je aan om voordat je een bestelling plaatst, goed na te gaan of je genoeg ruimte in je auto hebt  om de materialen te vervoeren. Gehuurde materialen dienen altijd schoon, droog en in geleverde staat te worden geretourneerd.

Popcorn of andere uitdeelactie boeken?

Popcorn, suikerspinnen of wafels uitdelen op jouw evenement in Nederland of België? De lekkerste uitdeelacties voor een evenement, festival, familiedag, bedrijfsfeest, winkelcentrum of ander evenement huur je bij Attractieverhuur YP-Events. Wij verhuren de lekkerste uitdeelacties zoals een popcornkraam, suikerspinkraam, wafelkraam en nog veel meer. We kunnen onze uitdeelkramen in ieder gewenst thema leveren en desgewenst volledig personaliseren met jouw logo of reclame. Een popcornkraam is ook erg goed te combineren met het huren van een springkussen of attractie.