PoolBall

Huur vanaf € 950.00

PoolBall voetbal attractie huren / verhuur

PoolBall voetbal attractie huren? Een van onze nieuwste attracties, PoolBall, een nooit geziene combinatie van pool en voetbal, de perfecte mix tussen balgevoel, denkwerk en plezier! Daag je tegenstanders uit op deze levensgrote pooltafel! Krijg jij het voor elkaar om als voetballer met de witte ‘cue-ball’ de andere ballen in één van de 6 gaten te trappen? Spanning en sensatie gegarandeerd!

Poolball voetbal attractie huur je bij Fungroup Nederland

Zoek jij speciale attracties die bij jong en oud in de smaak vallen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij verhuren originele kinderattracties die je gasten absoluut spanning en plezier bezorgen. Jouw evenement krijgt zo een nieuwe dimensie en jij en je gasten beleven een onvergetelijke tijd. Elke attractie is veilig, mobiel en onze professionals bouwen hem snel op en af. Daarnaast kun je elke attractie naar wens personaliseren, bijvoorbeeld met je logo. Vraag voor deze speciale attracties snel een offerte aan via onze website, of bel ons even voor de FUN!

Productvideo

*Alle vermeldde tarieven zijn exclusief 21% BTW.
* Het terrein moet bereikbaar en berijdbaar zijn.
* Een open terrein zonder obstakels.

Specificaties

Afmeting: 9m x 5m (werkruimte)
Stroom: n.v.t.
Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar.
Capaciteit / uur: 2 teams van 6 personen.


Contactformulier

Heeft u interesse in het huren van een springkussen of attractie? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Attractieverhuur YP-Events
Biezen 76b
2771 CN Boskoop
0182-752187
info@ypevents.nl