Poffertjeskraam Uitdeelactie

495,00

excl. BTW

Poffertjeskraam Uitdeelactie
>
  • Poffertjeskraam Uitdeelactie
<

Producteigenschappen

Lengte
140 cm
Breedte
80 cm
Hoogte
230 cm

Omschrijving

Poffertjeskraam huren? - Een Oud Hollandse traktatie voor jong & oud!

Poffertjeskraam huren en uw gasten trakteren op een heerlijk portie poffertjes? Vanuit onze prachtige poffertjes stand delen we deze Hollandse lekkernij onbeperkt uit aan uw gasten. Een poffertjes uitdeelactie zorgt voor een enorme aantrekkingskracht waarbij succes is verzekert. Je kunt onze poffertjeskraam ook inzetten als promotiestunt voor je bedrijf of merk. De uitdeelstand kan volledig worden gepersonaliseerd. 

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het huren van onze poffertjeskraam. Wanneer u een uitdeelactie bij ons boekt zorgen wij dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze poffertjesstand maakt gebruik van één stroomaansluiting welke door u verzorgd dient te worden. Uiteraard kunt u ook een haspel of stroomkabel aan uw bestelling toevoegen. Deze kunt u in uw winkelwagen aanvinken.

Compleet verzorgd

Op het moment dat u een poffertjeskraam bij ons huurt zorgen wij ervoor dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze enthousiaste medewerkers zijn opgeleid om deze uitdeelactie op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Een poffertjeskraam wordt geleverd inclusief alle benodigde materialen en grondstoffen. U huurt deze activiteit standaard voor 4 uur. Wilt u langer suikerspinnen uitdelen? Uiteraard is dit geen enkel probleem. U kunt dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van uw bestelling.

Zelf afhalen

U kunt de poffertjeskraam niet zelf afhalen in Boskoop, deze wordt uitsluitend aangeboden in combinatie met een enthousiaste begeleider. Huurt u toch liever alleen een poffertjesplaat? Uiteraard behoort dit ook tot de mogelijkheden! U kunt de poffertjesplaat zelf afhalen in Boskoop. Wij raden u aan om voordat u een bestelling plaatst, goed na te gaan of u genoeg ruimte in uw auto heeft om de materialen te vervoeren. Gehuurde materialen dienen altijd schoon, droog en in geleverde staat te worden geretourneerd.

Poffertjes of andere uitdeelactie boeken?

Poffertjes, popcorn of suikerspinnen uitdelen op uw evenement in Nederland of België? De lekkerste uitdeelacties voor een evenement, festival, familiedag, bedrijfsfeest, winkelcentrum of ander evenement huur je bij Attractieverhuur YP-Events. Wij verhuren de lekkerste uitdeelacties zoals een popcornkraam, suikerspinkraam, wafelkraam en nog veel meer. We kunnen onze uitdeelkramen in ieder gewenst thema leveren en desgewenst volledig personaliseren met uw logo of reclame. Een poffertjeskraam is ook erg goed te combineren met het huren van een springkussen of attractie.