Peddelbootjes

Peddelbootjes
>
  • Peddelbootjes
  • Peddelbootjes
  • Peddelbootjes
<

Producteigenschappen

Lengte
127 cm
Breedte
85 cm
Hoogte
25 cm
Capaciteit
1 kinderen

Omschrijving

Peddelbootjes zorgen voor gegarandeerd uren plezier!

Peddelbootjes worden ook wel Aqua Paddles genoemd en huur je voordelig bij Attractieverhuur YP-Events. U kunt de peddel bootjes los huren voor in een zwembad of op open water, maar ze zijn ook te boeken als compleet verzorgd ‘Peddelbootjes Spektakel’ evenement met opblaas zwembad en begeleiding.

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het huren van de Peddel Bootjes. Wij adviseren u om de locatie, waar u de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houdt naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met ongeveer één meter vrije ruimte aan alle zijdes. Peddelbootjes maken géén gebruik van een stroomaansluiting en kunnen direct worden ingezet na het plaatsen in het zwembad of open water.

Zelf afhalen

U kunt de peddel bootjes zelf afhalen in Boskoop, dit is de goedkoopste manier om deze attractie te huren. Bij het afhalen van een attractie ontvangt u een uitgebreide instructiemap met gebruikershandleiding. Hierdoor kunt u zelf eenvoudig de attractie op een veilige manier opbouwen en weer afbreken. De Peddel Bootjes dienen altijd schoon, droog en compleet te worden geretourneerd.

Bezorgen

Uiteraard kunnen wij de Peddel Bootjes ook bij u bezorgen. Wij zorgen dat de attractie wordt opgebouwd en afgebroken. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Dit kunt u eenvoudig zelf berekenen wanneer u het product toevoegd aan uw winkelwagen. U kunt tevens uw gewenste bezorgtijd en afhaaltijd doorgeven. De definitieve tijden worden na het plaatsen van de bestelling met u afgestemd.

Compleet verzorgd

Op het moment dat u een springkussen, stormbaan of andere attractie bij ons huurt bent u verplicht om zelf toezicht te houden. Indien u zelf geen toezicht wilt houden is het ook mogelijk om enthousiaste activiteitenbegeleiders bij ons in te huren. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier te begeleiden. Indien u van deze optie gebruik wilt maken, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Veiligheid 

Onze Peddelbootjes zijn van absolute top kwaliteit. Wij kiezen er bewust voor uitsluitend attracties van de allerbeste kwaliteit te laten produceren zodat we u gegarandeerd de beste kwaliteit kunnen leveren. Springkussens en attracties die u bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. De springkussens en attracties van YP-Events zijn altijd schoon, droog en in top conditie.

Dichtbij een waterpret attractie huren

Dichtbij een waterpret attractie huren? YP-Event is de attractie verhuurder van het Groene Hart. U huurt voordelig een attractie in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook springkussens en attracties in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland en België.

Extra Productopties

30,00

Excl. BTW

Zwemvesten in diverse maten t.b.v. de peddelbootjes en bumperbootjes.