Pamperpalen

Huur vanaf € 1700.00

Pamperpalen huren / verhuur

Pamperpalen attractie huren? Klim naar boven en balanceer zo lang je kan. Wie het langst overeind blijft staan, wint. De pamperpalen zijn perfect voor teambuilding-activiteiten, extreem entertainment en een eyecatcher voor je event. Vastgeklikt aan het veiligheidssysteem kan je zorgeloos je hoogtevrees overwinnen. Veel succes!

Pamperpalen attractie huur je exclusief bij Fungroup Nederland

Extreme attracties huur je in Nederland exclusief bij Fungroup Nederland! Wij zijn de verhuurder van extreme attracties en hebben alles in huis om jouw evenement tot een groot succes te maken en het adrenalinepeil flink te laten stijgen! Hier vind je extreme attracties waarvoor een flinke dosis lef een basisvereiste is. Kick jij op de meest spraakmakende en extreme attracties ter wereld? Wil jij niets liever dan een spectaculaire belevenis op duizelingwekkende hoogte of met hartversnellende snelheid? Bekijk het complete assortiment extreme attracties van Fungroup Nederland!

*Alle vermeldde tarieven zijn exclusief 21% BTW.
* Het terrein moet bereikbaar en berijdbaar zijn.
* Een open terrein zonder obstakels.

Specificaties

Afmeting: -
Stroom: -
Leeftijdsindicatie: Alle leeftijden.
Capaciteit / uur: -


Contactformulier

Heeft u interesse in het huren van een springkussen of attractie? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Attractieverhuur YP-Events
Biezen 76b
2771 CN Boskoop
0182-752187
info@ypevents.nl