Pamperpalen

1.700,00

excl. BTW

2.057,00

incl. BTW

Pamperpalen
>
  • Pamperpalen
  • Pamperpalen
  • Pamperpalen
<

Producteigenschappen

Hoogte
400 cm

Omschrijving

Pamperpalen huren? - Wie blijft het langste staan op zijn paal?

Deze attractie bestaat uit een truss-paal waaraan je omhoog klimt. Afhankelijk van het aantal deelnemers, kan het aantal truss-palen worden uitgebreid. Neem het tegen je tegenstander op door zolang mogelijk op de paal te balanceren. Een veiligheidssysteem zorgt ervoor dat je veilig in de lucht blijft en in je val een zachte landing maakt.

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van de Pamperpalen attractie. Wij adviseren je om de locatie, waar je de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houd naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. Voor de Pamperpalen attractie is géén stroomaansluiting nodig.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de Pamperpalen worden opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Je huurt deze teambuilding attractie standaard voor 5 aaneengesloten uren inclusief enthousiaste begeleiders. Indien je deze attractie langer wilt huren kun je dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van je bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat je de Pamperpalen attractie bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Deze attractie is tevens volledig te personaliseren met een logo of huisstijl. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Veiligheid 

Onze Pamperpalen zijn van absolute top kwaliteit.  Wij kiezen er bewust voor uitsluitend attracties van de allerbeste kwaliteit te laten produceren zodat we je gegarandeerd de beste kwaliteit kunnen leveren. Springkussens en attracties die je bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland.

Dichtbij een attractie huren

Dichtbij een attractie huren? YP-Event is de attractie verhuurder van het Groene Hart. Je huurt voordelig een attractie in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook attracties en springkussens in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht, de rest van Nederland en België.

Offerte aanvragen