Over Attractieverhuur YP-Events

Attractieverhuur YP-Events, Uw partner voor Attracties & Evenemenenten!

Attractieverhuur YP-Events heet u van harte welkom op onze website! Voor een compleet aanbod attractieverhuur, entertainment en ballondecoraties bent u bij ons aan het juiste adres! Opzoek naar een totaal leverancier voor uw feest of evenement? Wij verhuren springkussens voor (kleine) kinderen tot grote stormbanen en uitdagende luchtkussens voor alle leeftijden!

Onze Geschiedenis


In 2005 startte de jonge Ricardo van Vliet met de oprichting van zijn geesteskind Young Professionals Events. Wat als hobby begon met één springkussen groeide later uit tot een fulltimebaan.

De eerste jaren lag de focus voornamelijk op het verhuren van springkussens en opblaasfiguren aan particulieren en bedrijven in de regio. Mede door het groeiende netwerk van Ricardo en de passie voor inflatables en de evenementenwereld werd ingezien dat er continue moest worden geïnvesteerd in nieuwe en unieke (opblaas)attracties.

In 2012 is Renate Hoogenboom onderdeel geworden van Young Professionals Events en wordt het bedrijf tot op de dag van vandaag samen verder uitgebouwd. Gedurende de samenwerking zagen Ricardo en Renate enkele nieuwe mogelijkheden op andere markten en zo ontstonden er binnen een korte tijd twee nieuwe ondernemingen Ballondecoratiekopen.nl en YP-Airworks.

Door de steeds groter wordende vraag naar gepersonaliseerde opblaasitems is YP-Airworks in 2015 opgericht met als doestelling het vraagstuk voor kwalitatief hoogwaardige maatwerk inflatables in te kunnen vullen. Met een flinke dosis verhuurervaring en samenwerking met Europa’s grootste producent van opblaasbare items zijn we nu totaalleverancier voor het ontwerpen, produceren, beheren en activeren van de meest unieke evenementen met opblaasbare objecten.

Inmiddels ligt de corebusiness niet meer alleen bij het verhuren van springkussens en opblaasfiguren maar zijn we een full-service evenementenbureau waarbij alles met ‘lucht’ als een grote rode draad door het bedrijf loopt. Het organiseren van een evenement is geen kunst, alleen het doen slagen is een vak apart! Young Professionals Events organiseert en faciliteert spraakmakende evenementen met een eigen karakter die passen bij de doelgroep, en daadwerkelijk meerwaarde hebben voor onze opdrachtgever en hun gasten.

Ondertussen is de onderneming al meer dan 13 jaar actief in de evenementenwereld en verzorgen we met onze attracties en creatieve team de meest uiteenlopende evenementen voor bedrijven, winkelcentra, mediabedrijven en nog veel meer in Nederland, België en Duitsland.

Als kers op de taart hebben we in maart 2017 samen met Stefan Kerkhofs (oprichter en eigenaar van The Fungroup België) Fungroup Nederland opgericht. Spanning, sensatie, glitter & glamour…Fungroup Nederland zorgt voor een wereld vol Fun! The Fungroup is al 28 jaar leverancier van de meest originele en vernieuwende attracties in ruim 62 landen en heeft daarnaast een eigen assortiment aan mobiele podia’s, tenten en vlaggenmasten.

Fungroup Nederland sluit volledig aan bij de toekomst visie van Young Professionals Events.
Wij zijn daarom enorm blij de unieke producten in Nederland exclusief te mogen vertegenwoordigen.