Opblaasbaar Zwembad

125,00

Excl. BTW

Opblaasbaar Zwembad
>
  • Opblaasbaar Zwembad
<

Producteigenschappen

Lengte
600 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
90 cm
Capaciteit
10 personen

Omschrijving

Opblaasbaar Zwembad - Perfect inzetbaar voor een schuimparty!

Opblaasbaar Zwembad huren? Organiseer je eigen schuimparty met het opblaasbad van Attractieverhuur YP-Events. Met een afmeting van maar liefst 6 meter doorsnede en 90 centimeter hoog bied dit bad voldoende ruimte aan zowel kinderen als volwassenen. Het opblaasbare zwembad wordt uitsluitend verhuurd i.c.m. onze schuimmachine of schuimkanon.

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het huren van het opblaasbare zwembad. Wij adviseren u om de locatie, waar u de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houdt naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met ongeveer één meter vrije ruimte aan alle zijdes.

Zelf afhalen

Het opblaasbare zwembad kunt u zelf afhalen in Boskoop, dit is de goedkoopste manier om deze attractie te huren. Bij het afhalen van het zwembad ontvangt u een uitgebreide instructiemap met gebruikershandleiding. Hierdoor kunt u zelf eenvoudig de attractie op een veilige manier opbouwen en weer afbreken. Het bad dient altijd schoon, droog en compleet te worden geretourneerd.

Bezorgen

Uiteraard kunnen wij het opblasbare zwembad ook bij u bezorgen. Wij zorgen dat het bad wordt opgebouwd en afgebroken. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Dit kunt u eenvoudig zelf berekenen wanneer u het product toevoegd aan uw winkelwagen. U kunt tevens uw gewenste bezorgtijd en afhaaltijd doorgeven. De definitieve tijden worden na het plaatsen van de bestelling met u afgestemd.

Compleet verzorgd

Schuimparty organiseren met ons opblaasbare bad? Op het moment dat u schuimparty met zwembad, op basis van complete verzorging, bij ons huurt zorgen wij ervoor dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken.

Veiligheid 

Het opblaasbare zwembad is van Nederlandse top kwaliteit. Wij kiezen er bewust voor uitsluitend attracties van de allerbeste kwaliteit te laten produceren zodat we u gegarandeerd de beste kwaliteit kunnen leveren. Springkussens en attracties die u bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. De springkussens en attracties van YP-Events zijn altijd schoon, droog en in top conditie.

Dichtbij een opblaasbaar zwembad huren

Dichtbij een opblaasbaar zwembad huren? YP-Event is de attractie verhuurder van het Groene Hart. U huurt voordelig een attractie in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook springkussens en attracties in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland en België.