Survival Rope Mobile

Huur vanaf € 1950.00

Mobiel klimpark Survival Rope Mobile huren?

Een mobiel klimpark huren voor je evenement? De Survival Rope Mobile is het enige mobiele klimpark in Nederland & België en huur je exclusief bij Fungroup Nederland. Deze spectaculaire attractie bestaat uit 8 verschillende parcours waarbij de deelnemers zo snel mogelijk de overkant moeten bereiken. De attractie is uitermate geschikt voor kinderen én volwassenen.

Survival Rope Mobile is hét mobiele klimpark voor evenementen!

Zoek jij een unieke attractie voor je evenement? De Survival Rope Mobile is absoluut de beste keuze voor alle soorten evenementen. Een mobiel klimpark huren doe je natuurlijk bij Fungroup Nederland. De Survival Rope Mobile is een mobiele attractie die in minder dan 1 uur tijd operationeel is en altijd veilig wordt opgebouwd, begeleid en afgebroken door onze professionele crew. Opzoek naar nog meer speciale attracties voor je evenement? Of wil je jouw gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen met één van onze extreme attracties? We zijn je graag van dienst. Neem voor advies over het huren van extreme of speciale attracties vrijblijvend contact met ons op of bel voor de FUN!

Productvideo

*Alle vermeldde tarieven zijn exclusief 21% BTW.
* Het terrein moet bereikbaar en berijdbaar zijn.
* Een open terrein zonder obstakels.

Specificaties

Afmeting: -
Stroom: -
Leeftijdsindicatie: Alle leeftijden.
Capaciteit / uur: -


Contactformulier

Heeft u interesse in het huren van een springkussen of attractie? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Attractieverhuur YP-Events
Biezen 76b
2771 CN Boskoop
0182-752187
info@ypevents.nl