Mobile Abseiling 60m

4.500,00
excl. BTW
5.445,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
3500 cm
Breedte
1000 cm
Hoogte
6000 cm
Capaciteit
30 personen
Overdekt
Nee
Stroomverbruik:
n.v.t.

Omschrijving

Abseilen op locatie? - Vanuit een kraan 60 meter naar beneden abseilen.

Onze Mobile Abseiling attractie biedt de mogelijkheid om uw deelnemers van diverse hoogtes naar beneden te laten afdalen. Abseilen vanuit een kraan is een spannende beleving voor jong & oud. Het speciale veiligheidssysteem garandeert een perfecte landing. Abseilen is een unieke mogelijkheid om uw bedrijf of evenement extra onder de aandacht te brengen.

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van abseilen op locatie. Wij adviseren je om de locatie, waar je de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houd naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. Voor abseilen op locatie is géén stroomaansluiting nodig.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de Mobile Abseiling attractie wordt opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Je huurt deze mobiele abseil attractie standaard voor 5 aaneengesloten uren inclusief enthousiaste begeleiders. Indien je deze attractie langer wilt huren kun je dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van je bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat je de Mobile Abseiling attractie bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Deze attractie is tevens volledig te personaliseren met een logo of huisstijl. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Veiligheid 

Onze Mobile Abseiling attractie is van absolute top kwaliteit. Wij kiezen er bewust voor uitsluitend attracties van de allerbeste kwaliteit te laten produceren zodat we je gegarandeerd de beste kwaliteit kunnen leveren. Springkussens en attracties die je bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland.

Dichtbij een attractie huren

Dichtbij een attractie huren? YP-Event is de attractie verhuurder van het Groene Hart. Je huurt voordelig een attractie in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook attracties en springkussens in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht, de rest van Nederland en België.

Offerte aanvragen