Mega Slide

Compleet verzorgd vanaf € 3250.00

Mega Slide – Matjes Glijbaan huren voor je evenement

Opzoek naar een unieke TOP Attractie voor je evenement? Huur de Mega Slide Matjes Glijbaan exclusief bij Attractieverhuur YP-Events. Deze Familieglijbaan is de enige mobiele versie in Nederland! Jong en oud glijden op een speciaal matje vanaf de 14 meter hoge glijbaan super snel naar beneden. Ben je op zoek naar een speciale attractie voor je evenement? De Mega Slide is een opvallende verschijning en een enorme publiekstrekker!

Mega Slide Matjes Glijbaan – Kermisattractie huren / verhuur

Een kermis attractie huren voor je evenement? Attractieverhuur YP-Events is dé verhuurder van unieke kermisattracties, springkussens,speciale attracties, extreme attracties en nog veel meer! Je evenement is net even anders met een unieke attractie van Attractieverhuur YP-Events. Al onze attracties zijn voorzien van een geldig certificaat van goedkeuring en worden uiteraard geleverd inclusief professionele op/afbouw en begeleiding. Huur de Mega Slide kermisattractie of een andere top attractie nu bij YP-Events!

*Deze attractie is tegen meerprijs te voorzien van een dak waardoor hij ook in de winter prima inzetbaar is. (desgewenst met kerst decoraties)

Standaard inbegrepen:
✓ Glijmatjes
✓ Begeleiding
✓ Op en afbouw van de attractie
✓ Geluidsinstallatie
✓ Certificaat van goedkeuring conform de NEN-EN14960

*Alle vermeldde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Specificaties

Afmeting: 40,0 x 4,0 x 20 meter. (lxbxh)
Stroom: 1x 63A, 10KVA
Leeftijdsindicatie: Alle leeftijden.


Contactformulier

Heeft u interesse in het huren van een springkussen of attractie? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Attractieverhuur YP-Events
Biezen 76b
2771 CN Boskoop
0182-752187
info@ypevents.nl