Mega Slide

3.250,00

excl. BTW

Mega Slide
>
  • Mega Slide
  • Mega Slide
  • Mega Slide
<

Producteigenschappen

Lengte
4000 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
1400 cm
Capaciteit
20 personen
Overdekt
Nee

Omschrijving

Mega Slide - Spectaculaire familie glijbaan!

Deze familie glijbaan is de enige mobiele versie in Nederland! Jong en oud glijden op een speciaal matje vanaf de 14 meter hoge glijbaan super snel naar beneden. Ben je op zoek naar een speciale attractie voor je evenement? De Mega Slide is een opvallende verschijning en een enorme publiekstrekker. 

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het huren van de Mega Side. Wij adviseren u om de locatie, waar u de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houdt naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. De Mega Slide maakt gebruik van een 63A krachtstroom aanslutiting welke door u verzorgd dient te worden. Indien gewenst kunnen wij tegen meerprijs ook een stroomaggregaat meebrengen. Hierover kunt u contact met ons opnemen.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de Mega Slide wordt opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. U huurt de Mega Slide familie glijbaan standaard voor 4 aaneengesloten uren inclusief 2 enthousiaste begeleiders. Indien u de Mega Slide langer wilt huren kunt u dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van uw bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat u de Mega Slide glijbaan bij ons huurt zorgen wij ervoor dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. De mega glijbaan wordt standaard geleverd inclusief alle benodigde materialen maar exclusief eventuele rijplaten en dranghekken.

Veiligheid 

Kermis attracties die u bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. Uiteraard kunnen wij u assisteren bij eventuele vragen over de veiligheid van onze attracties. Van iedere attractie is het verplichte RAS nummer en certificaat van goedkeuring beschikbaar. Deze kunnen wij u op verzoek toesturen.

Een kermis attractie huren

Een kermis attractie huren? YP-Event is uw betrouwbare partner voor het huren van kermis attracties. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste attractie voor uw evenement, festival, bedrijfsevenement of andere gelegenheid. U huurt bij ons een kermis attractie altijd inclusief professionele crew voor de op/afbouw en begeleiding van de attractie.

Offerte aanvragen