Mega Blubber Power Race Groot succes

mega blubber power race apeldoorn

Héél veel blubber tijdens de Mega Blubber Power Race Apeldoorn!

De Mega Blubber Power Race Apeldoorn was een groot succes! Een doldwaze rit op Harry de Hengst,  Diamanten vangen in De Grot der Duizend Schatten of een duik in het schuimbad…Op zaterdag 2 juli 2016 was de aftrap van de zomer tijdens het evenement ‘Zomer op Zwitsal’ in Apeldoorn, waar de Mega Blubber Power Race onderdeel van uit maakte. Ondanks het wat mindere weer, wat overigens zorgde voor héél veel blubber was deze editie van de Mega Blubber Power Race weer een groot succes! YP-Events Attractieverhuur verzorgde, in opdracht van ProBookings, wederom alle attracties, op/afbouw en begeleiding van dit unieke evenement.

De Mega Blubber Power Race op jouw evenement?

De Mega Blubber Power Race is een uniek evenement van RTL Telekids en ook te boeken als (onderdeel) van jouw evenement! Bij Attractieverhuur YP-Events huur je exclusief de unieke Mega Blubber Power Race Stormbaan en de Grot der Duizend Schatten, maar kun je ook terecht voor meer informatie over de Telekids Discoshow of het complete Mega Blubber Power Race evenement.

Ook een uniek evenement of promotietour organiseren?

YP-Events is gespecialiseerd in het ontwikkelen, beheren en uitvoeren van unieke evenementen met opblaasitems. We beschikken over een eigen uniek assortiment aan luchtkussens, attracties en opblaasfiguren die we neutraal of d.m.v. gepersonaliseerde branding doeltreffend voor uw evenement of promotie tour kunnen inzetten. Opzoek naar een maatwerk springkussen, attractie of compleet pakket met unieke opblaasitems voorzien van uw naam, logo en huisstijl? Als dealer van Europa’s grootste fabrikant van opblaasitems produceren en beheren we de meest unieke opblaasreclame! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van maatwerk inflatables? Bezoek onze website Opblaasreclame.nl of neem vrijblijvend contact met ons op.