Limonade Clown

Limondade Clown
>
  • Limondade Clown
  • Limondade Clown
  • Limondade Clown
<

Producteigenschappen

Lengte
85 cm
Breedte
85 cm
Hoogte
175 cm

Omschrijving

Limonade Clown - Trakteer uw jongste gasten op een heerlijke beker limonade!

Onze prachtige Limonade Clown is voorzien van een interne limonade tank van maar liefst 13 liter en een handig tapsysteem waardoor uw gasten de limonade zelf kunnen tappen! De Limonade Clown huurt u inclusief limonade voor 100 bekertjes! Meer limonade en bekertjes nodig?  Uiteraard geen enkel probleem! Deze kunt u eenvoudig extra bijbestellen.

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het huren van een Limonade Clown. Wanneer u een funfood machine bij ons huurt ontvangt u altijd een uitgebreide handleiding. Hierdoor is het gebruik van onze funfood machines super eenvoudig. Voor onze Limonade Clown is géén stroomaansluiting nodig. Plaatsen, vullen en trakteren!

Zelf afhalen

U kunt de Limonade Clown zelf afhalen in Boskoop, dit is de goedkoopste manier om te huren. Wij raden u aan om voordat u een bestelling plaatst, goed na te gaan of u genoeg ruimte in uw auto heeft om de materialen te vervoeren. Gehuurde materialen dienen altijd schoon, droog en in geleverde staat te worden geretourneerd.

Bezorgen

Uiteraard kunnen wij de Limonade Clown ook bij u bezorgen. Wij zorgen dat de machine wordt opgebouwd en afgebroken. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Dit kunt u eenvoudig zelf berekenen wanneer u het product toevoegd aan uw winkelwagen. U kunt tevens uw gewenste bezorgtijd en afhaaltijd doorgeven. De definitieve tijden worden na het plaatsen van de bestelling met u afgestemd.

Dichtbij een limonade clown huren

Dichtbij een Limonade Clown huren? YP-Event is de verhuurder van het Groene Hart. U huurt voordelig een Limonade Clown in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook funfood machines in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland!

Extra Productopties

7,50

Excl. BTW

Extra benodigdheden voor 100 heerlijke bekertjes limonade.