Death-Ride 60m

Huur vanaf € 4100.00

Death Ride 60m huren / verhuur

Death Ride 60m huren? Bij de Death-Ride hijsen we je door middel van een speciale kooi tot op een hoogte van 60 meter. Daar aangekomen samen met 5 andere deelnemers en onze professionele jumpmaster glij je met een stevige vaart solo of duo (op speciale aanvraag) naar beneden. Een speciaal remsysteem brengt je tot stilstand en zorgt voor een veilige landing. Snelheid en fun voor jong en oud! Deze 60 meter hoge Deathride kan in België en Nederland geleverd worden.

Death Ride extreme attractie huren bij Fungroup Nederland

Extreme attracties huur je in Nederland exclusief bij Fungroup Nederland! Wij zijn de verhuurder van extreme attracties en hebben alles in huis om jouw evenement tot een groot succes te maken en het adrenalinepeil flink te laten stijgen! Hier vind je extreme attracties waarvoor een flinke dosis lef een basisvereiste is. Kick jij op de meest spraakmakende en extreme attracties ter wereld? Wil jij niets liever dan een spectaculaire belevenis op duizelingwekkende hoogte of met hartversnellende snelheid? Bekijk het complete assortiment extreme attracties van Fungroup Nederland!

Productvideo

*Alle vermeldde tarieven zijn exclusief 21% BTW.
* Het terrein moet bereik- en berijdbaar zijn voor kraan en vrachtwagen.
* Een open terrein zonder obstakels.

Specificaties

Afmeting: 75m x 18m (werkruimte)
Stroom: n.v.t.
Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar.
Capaciteit / uur: Ca. 40 personen per uur.


Contactformulier

Heeft u interesse in het huren van een springkussen of attractie? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Attractieverhuur YP-Events
Biezen 76b
2771 CN Boskoop
0182-752187
info@ypevents.nl