Car Dropping Smart

Huur vanaf € 5800.00

Car Dropping Smart huren / verhuur

Car Dropping Smart huren? Fasten your seatbelt! Bij deze attractie raas je naar beneden in een Smart vanaf 60 meter hoogte om vervolgens weer in 6de versnelling terug de lucht in te racen! Deze Car-Dropping is een attractie waarbij je gezellig met twee plaatsneemt in onze wagen, vervolgens vastgegespt wordt om dan door middel van een hijskraan 60 meter de lucht in getakeld te worden. Onder professionele begeleiding wordt de wagen vervolgens gedropt door middel van een speciaal kliksysteem. De Smart is bevestigd aan 4 speciaal ontworpen elastieken.

Car Dropping als extreme attractie huren bij Fungroup Nederland?

Extreme attracties huur je in Nederland exclusief bij Fungroup Nederland! Wij zijn de verhuurder van extreme attracties en hebben alles in huis om jouw evenement tot een groot succes te maken en het adrenalinepeil flink te laten stijgen! Hier vind je extreme attracties waarvoor een flinke dosis lef een basisvereiste is. Kick jij op de meest spraakmakende en extreme attracties ter wereld? Wil jij niets liever dan een spectaculaire belevenis op duizelingwekkende hoogte of met hartversnellende snelheid? Bekijk het complete assortiment extreme attracties van Fungroup Nederland!

Productvideo

*Alle vermeldde tarieven zijn exclusief 21% BTW.
* Het terrein moet bereik- en berijdbaar zijn voor kraan en vrachtwagen.
* Een open terrein zonder obstakels.

Specificaties

Afmeting: 35m x 20m (werkruimte)
Stroom: n.v.t.
Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar.
Capaciteit / uur: Ca. 30 personen per uur.


Contactformulier

Heeft u interesse in het huren van een springkussen of attractie? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Attractieverhuur YP-Events
Biezen 76b
2771 CN Boskoop
0182-752187
info@ypevents.nl