Botsauto’s

Huur vanaf € 5850.00

Botsauto’s huren voor uw evenement?

Botsauto’s huren voor je evenement? De botsauto’s blijven een echte kermisklassieker. Deze Mobiele autoscooters zijn nog altijd zeer populair is bij jong en oud. Heb je een leuk idee voor deze attractie? Wij denken proactief mee voor competitie-varianten voor de botsauto’s! Er zijn maar liefst 1001 mogelijkheden om deze geweldige kermisattracties in te zetten. Je kan deze autoscooters huren voor bedrijfsfeesten, evenementen en festivals. Opzoek naar nog meer speciale attracties voor je evenement? Bij Attractieverhuur YP-Events zijn we je graag van dienst!

Botsauto’s personaliseren?

De botsauto’s zijn een geweldige eye-catcher voor uw evenement. Naast de vele spel en competitie varianten kunnen we onze autoscooter ook volledig voor u personaliseren. Van een full-color achterwand tot gepersonaliseerde botsauto’s of een compleet eigen front? Wij denken graag met u mee om de botsauto’s volledig eigen te maken en nog meer te laten opvallen bij uw gasten.

-De Botsauto’s kunnen niet worden ingezet/ingehuurd voor kermissen-

*Alle vermeldde tarieven zijn exclusief 21% BTW.
* Het terrein moet bereikbaar en berijdbaar zijn.
* Een open terrein zonder obstakels.

Specificaties

Afmeting: 30m x 20m x 7m
Stroom: 2 x 380V / 32A
Leeftijdsindicatie: Vanaf 5 jaar.
Capaciteit / uur: -


Contactformulier

Heeft u interesse in het huren van een springkussen of attractie? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Attractieverhuur YP-Events
Biezen 76b
2771 CN Boskoop
0182-752187
info@ypevents.nl