Aqua Dance

Huur vanaf € 16850.00

Aqua Dance

Aqua Dance huren? Een adembenemende ervaring, een mega spektakel, 360° in het rond, dat is onze allernieuwste sensatie, de Aqua-Dance! De dansers serveren in een opzwepend tempo betoverende,poëtische taferelen. Door de aangrijpende muziek in combinatie met dit luchtballet heeft deze voorstelling een verbazingwekkende spektakelwaarde.

Extreme attractie huren bij Fungroup Nederland

Naast het huren van de Aqua Dance attractie huur je nog veel meer extreme attracties exclusief bij Fungroup Nederland! Wij zijn de verhuurder van extreme attracties en hebben alles in huis om jouw evenement tot een groot succes te maken en het adrenalinepeil flink te laten stijgen! Hier vind je extreme attracties waarvoor een flinke dosis lef een basisvereiste is. Kick jij op de meest spraakmakende en extreme attracties ter wereld? Wil jij niets liever dan een spectaculaire belevenis op duizelingwekkende hoogte of met hartversnellende snelheid? Bekijk het complete assortiment extreme attracties van Fungroup Nederland!

Productvideo

*Alle vermeldde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Specificaties

Afmeting: 25m x 10m x 7m (werkruimte)
Stroom: 1x 400V (32 Amp.)
Leeftijdsindicatie: Alle leeftijden.
Capaciteit / uur: -


Contactformulier

Heeft u interesse in het huren van een springkussen of attractie? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Attractieverhuur YP-Events
Biezen 76b
2771 CN Boskoop
0182-752187
info@ypevents.nl