Adrenalator

Huur vanaf € 1495.00

Adrenalator attractie huren / verhuur

Adrenalator attractie huren? De Adrenalator is de allernieuwste topattractie van Fungroup Nederland. Trotseer de snelheid en haal de top vooraleer je tegenstander hem bereikt. De tegen-de-richting-draaiende loopbanden zijn in snelheid regelbaar waardoor de Adrenalator voor jong en oud een zware fysieke challenge inhoudt. Slide vervolgens weer naar beneden om de moeilijke beklimming opnieuw in te zetten. De Adrenalator daagt maar liefst 240 deelnemers uit per uur. Voel jij de adrenaline al lopen?

Speciale attracties huur je bij Fungroup Nederland

Zoek jij speciale attracties die bij jong en oud in de smaak vallen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij verhuren originele kinderattracties die je gasten absoluut spanning en plezier bezorgen. Jouw evenement krijgt zo een nieuwe dimensie en jij en je gasten beleven een onvergetelijke tijd. Elke attractie is veilig, mobiel en onze professionals bouwen hem snel op en af. Daarnaast kun je elke attractie naar wens personaliseren, bijvoorbeeld met je logo. Vraag voor deze speciale attracties snel een offerte aan via onze website, of bel ons even voor de FUN!

Productvideo

*Alle vermeldde tarieven zijn exclusief 21% BTW.
* Het terrein moet bereikbaar en berijdbaar zijn.
* Een open terrein zonder obstakels.

Specificaties

Afmeting: -
Stroom: -
Leeftijdsindicatie: Alle leeftijden.
Capaciteit / uur: Ca. 240 personen per uur.


Contactformulier

Heeft u interesse in het huren van een springkussen of attractie? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Attractieverhuur YP-Events
Biezen 76b
2771 CN Boskoop
0182-752187
info@ypevents.nl