Abseiling

Huur vanaf € 4100.00

Abseiling 60m huren / verhuur

Abseiling op uw evenement? Abseilen vanuit een gebouw, toren, platform,… je kan het zo gek niet bedenken of we organiseren het voor jullie. Beleef de extreme kick van het abseilen op jullie locatie. Glij langs het touw van op verschillende hoogtes naar beneden en beleef een formidabel gevoel van vrijheid. Het Abseilen is de ideale attractie om uw bedijfsgebouw in de kijker te stellen.

Abseiling voor uw evenement huur je bij Fungroup Nederland

Extreme attracties huur je in Nederland exclusief bij Fungroup Nederland! Wij zijn de verhuurder van extreme attracties en hebben alles in huis om jouw evenement tot een groot succes te maken en het adrenalinepeil flink te laten stijgen! Hier vind je extreme attracties waarvoor een flinke dosis lef een basisvereiste is. Kick jij op de meest spraakmakende en extreme attracties ter wereld? Wil jij niets liever dan een spectaculaire belevenis op duizelingwekkende hoogte of met hartversnellende snelheid? Bekijk het complete assortiment extreme attracties van Fungroup Nederland!

*Alle vermeldde tarieven zijn exclusief 21% BTW.
* Het terrein moet bereik- en berijdbaar zijn voor kraan en vrachtwagen.
* Een open terrein zonder obstakels.

Specificaties

Afmeting: -
Stroom: -
Leeftijdsindicatie: Alle leeftijden.
Capaciteit / uur: -


Contactformulier

Heeft u interesse in het huren van een springkussen of attractie? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Attractieverhuur YP-Events
Biezen 76b
2771 CN Boskoop
0182-752187
info@ypevents.nl