4-in-1 Acro-Benji

1.250,00

excl. BTW

4-in-1 Acro-Benji
>
  • 4-in-1 Acro-Benji
  • 4-in-1 Acro-Benji
  • 4-in-1 Acro-Benji
<

Producteigenschappen

Lengte
1200 cm
Breedte
1200 cm
Hoogte
8000 cm
Capaciteit
4 kinderen
Overdekt
Nee

Omschrijving

Spring tot maar liefst 9 meter hoogte op onze bungee trampoline!

Op deze mobiele 4-in-1 Acro-Benji kan je met 4 springers tegelijk acrobatische kunstjes uithalen op de trampolines. Onze professionele medewerkers maken je vast aan twee elastieken waardoor je tot een hoogte van maar liefst 9 meter kan springen. Plezier verzekerd voor alle deelnemers op onze unieke bungee trampoline.

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het huren van de 4-in-1 Acro-Benji. Wij adviseren u om de locatie, waar u de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houdt naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. Deze mobiele bungee trampoline maakt gebruik van één stroomaansluiting welke door u verzorgd dient te worden.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de 4-in-1 Acro-Benji wordt opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. U huurt deze bungee trampoline standaard voor 5 aaneengesloten uren inclusief enthousiaste begeleiders. Indien u deze attractie langer wilt huren kunt u dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van uw bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat u de 4-in-1 Acro-Benji bij ons huurt zorgen wij ervoor dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Deze attractie is tevens volledig te personaliseren met uw logo of huisstijl. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Veiligheid 

De 4-in-1 Acro-Benji is een attractie van absolute top kwaliteit. Wij kiezen er bewust voor uitsluitend attracties van de allerbeste kwaliteit te laten produceren zodat we u gegarandeerd de beste kwaliteit kunnen leveren. Springkussens en attracties die u bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. De springkussens en attracties van YP-Events zijn altijd schoon, droog en in top conditie.

Dichtbij een attractie huren

Dichtbij een attractie huren? YP-Event is de attractie verhuurder van het Groene Hart. U huurt voordelig een attractie in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook attracties en springkussens in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht, de rest van Nederland en België.

Offerte aanvragen